pink01 Ceren92 bilgimiz olana yazıyoruz zaten doçent değiliz her konuda fikrimiz olsun çok saçma bu postlar
1prensesannesi Ceren92 sorun ne canım malesef bilgisi olmayan ne yazsın sağlık konusuna bilgim varsa cevap veririm yoksa malesef kimsenin sağlıgıyla oynayamam🙄 ne sormuştun ki
Ceren92 1prensesannesi Gzrilknur tatlim hazir cevaplik yapmaya gerek yok genel bi soruydu salla gitsin burasi destek olma yeri sacma sapan cevap verme degil :) neyse bosver gelin kaynana kiskanclik vs postlara devam eden etsin
Dygggkcr Gzrilknur 😂😂😂 bi de hep aynı konular forumda arama yapsalar aynı başlıktan yüz bin tane olduğunu görcekler de yok yere sitem
1prensesannesi Gzrilknur valla bide üstüne demiyolar mı kaynana postları dolup taşıyo tavan oluyorum🤣🤣 anlamıyolar genel konularda herkes fikrini sunar ama sağlıkta fikir sunulur mu anlamıyorum 🙄
juliet Ceren92 sağlıkla şaka olmaz kimseden de yorum alınmaz en doğrusu en ufak bişeyde bile doktora danışmak çünkü can taşıyoruz bi salın bizi artık ya
Ceren92 Glcnazz10 aynen canim saldim artik dedikodu platformu olmus teceubeli tecrubesiz bilgi aktarimi yapmak destek olmak fikir vermek varken saglik postlarina cevap verilmiyor neyse baska platformlara bakmak lazim
Faray Ceren92 eğer konuda bilgim varsa mutlaka yazıyorum canım. İstersen yaz tekrar gözümüzden kaçmış olabilir.
Busraoztrk_ Ceren92 sitem ederken keşke sorunu da sorsaydın çok bir bilgimiz olamaya bilir ama başına gelen varsa illaki yazacaktır
Ceren92 Busraoztrk_ gerek kalmadi tesekkurler sitem insanlarin tepkisine ona da gerek yokmus herneyse :)