Dilekklc27 Tubaliya masllh canim allah anali babali büyütsün insallh hayirli evlat eylesin bu arada kac haftalikken yaptiniz doğumu
07antdefne Tubaliya hayırlı olsun cnm benim rabbim sağlıklı bi şekilde bende alırım insalllh kızımı. Tek sorun olcak kesik hissettin mi yoksa uyuşturup mu kesiyorlar
Paramedikelif Demettansa canım görünce yazmak istedm 30. Haftada o sertleşmeyi bende yaşadım ve beim bebek aşağı inmiş Dr magnezyum başladı bence Dr una mutlaka danış
Cicegiburnundamom Tubaliya dikislerinizi attiklarini hissettiniz mi cogu kisi agri duydugunu soyluyor o sirada
Perran Masallah Allah bizede böyle güzel bir Dogum nasip Eder Insallah..., Hayirli Ugurlu olsun bebeginiz Allah ömürlü kilsin ❤️
07antdefne Perran insalllh sadece kesik korkusu var başka bisey düşünmüyorum tesekur ederim Alllh razı olsun
Perran Sksdmr10 Sorma 2 Dogum yaptim ikisindede suyum patladigi icin mecburen gittim rezillik..suan 3 hamileyim Insallah suyum patlamaz evde sanciyla giderim
Perran Adel001 valla Ben Dikis falan hissetmedim o sanciyla.. sonrasinda fitil veriyorlar makattan zaten nevar neyok bosaliyor
Hzr_7714 Tubaliya Masaallah rabbim bagislasin... Benimde makat gelis 36+4 haftadayiz dua edermisiniz banada dönsün bebegim ve kolay doğumum olsun diye 🙏❤
Sg2020 Hzr_7714 inşallah döner kendi pozisyonu alır ikiniz de saglıkla bi avazda kurtulursunz inşallah 🤗
Sg2020 Tubaliya valla helal olsun çok iyi idare etmişsin o günü maşallah size allahım ikinize de saglık afiyet versin 🤗 allah evladınızı size bağışlasın 🧿