MugeYcl Anneler yarın kontrolum var şuan 5 haftalıgım ama dedem cok ağar hasta oldugu için aklım onda bir daha görme şansım olmaya bilir.Doktoruma göre uçağa bincem ama siZe iyi edermiyim ama eger onu göremezsem ömrüm boyunca aklım kalcak
pink01 MugeYcl ben 6 haftalıkken bindim bi sıkıntı olmamıştı 16 haftalığım şuan yeni geldim eve uçaktan doktor bi sıkıntı görmüyorsa hamileler için en konforlusu uçak zaten
Kbrbydk MugeYcl herhangi bir riskin yoksa birşey olmaz bence dikkat etmeniz yeterli doktorunuz izin veriyor mu anlamadım ama
Miniminikuss MugeYcl kuzum 5ncı haftada bnde ucakla yolculuk yaptım suan 14.haftadayım carsmba yine ucakla yolculuk yapacagım cok sukur bı sıkıntımız olmadı
gezentianne MugeYcl Ben hostesim iş gereği 16 haftaya kadar çalışabiliyoruz onlarca kez bindim doktor raporuyla..Bebeginizin ciddi radyasyon alması için 42 bin feet te uçmanız lazm bu da okyanus aşırı uçuş kanada uzakdogu vs demek.
MugeYcl Kbrbydk doktorumla yarın ilkkez detaylı konuşcam ilk kontrolum olcak Allahın izniyle kese gorursem harika olcak
NzlcnSrhn gezentianne bende yazıN ankaradan antalyaya uçmayı düşünüyorum ama yaklaşık 32 haftalık Olacağım uçağı kullanabiliyor muyum ? Havayolu şirketlerinin bir sınırlaması var mı☺️
Sherylady gezentianne 17. Haftamda doktorumun izniyle atlantaya uçtum ben. 1 aylık ucus programında kozmik radyasyon değeri yazar kabin ekibinde 300-400 arasında olur bu da bir zarar teşkil etmez. Hamile birinin Ayda en az 5-6 kere uçması lazım okyanus aşırı ki bebek radyasyondan ciddi etkilensin. O yüzden sorun olmaz bence. 😊
gezentianne NzlcnSrhn 28'den sonra doktora uçabilir diye rapor yazdırmanız lazım rapor da 10 gün geçerli. Ama hamilenin beyanı esas. Ben 33 haftalık uçtm vinerken 27 haftaym dedm zaten karnım cok yoktu🙊 uğraşmadm raporla 🙈
ayzaigze MugeYcl ben doktorumla görüşüp 8 haftalıkken bindim. Şükür bi sıkıntı olmadı. Mucizevi bir şekilde korunduğu için basınçtan etkilenmiyormuş. Ama gebeliğinde risk varsa kesinlikle doktorunla görüş
Twinksmom MugeYcl CANım ben 10 haftalıkken 4 saat aralıksız uçtum 1 gün sonra 1 saat uçtum sorun olmadı ama şuan 13. Haftadayım riskli olduğu için yasağım var kanamadan dolayı daha küçücük sorun olmaz