Aysenozturk007 Ben 13 haftalık bi hamişim ehliyete yazılmak istiyorum ama korkuyorum bir yandan heyecan yaparım bebeğime birşey olur diye. Sizin bilgileriniz var mı bi sorun olur mu acaba ?
pink01 Aysenozturk007 valla ben gebe değilken yazılmıştım sonra hamile olduğumu öğrendim o an ani fren öğreniyorsun diğer arabalar sıkıştırıyor strese giriyorsun cesaret edemedim bıraktım kursu siize de tavsiye etmem
arslanmerve57 Aysenozturk007 ben hamileyken aldım 6 aylık hamileyken de ehliyetim elimdeydi bebek olmadan aldınız aldınız sonrasında çok çok daha zor çevremdekilerden görüyorum eğer araba kullanmak istiyorsanız kesinlikle yazılın ve alın. Hamile olduğunuzu bildikleri zaman ani fren vs yaptırmıyorlar daha hassas davranıyorlar.
Gmzalp Aysenozturk007 benim ehliyetim var ama pratiği yoktu.bugun araba kullandim sakin bi yerde stres yapmadim heyecan da yapmadim yani kendine guveniyosan girersin sinava bence sorun yasamazsin
Seymk Aysenozturk007 26 haftalıkken sınava girdim ve çok şükür tek seferde geçtim. Bence alabilirsiniz. Çok stres yapan bi yapınız yoksa zor bi şey değil.
Yaseminturan_ Seymk benimde 8 martta sınavım var suan 26+6 ‘yım ve malesef cok heycanlı yapım var 🤦🏻♀️Verdiğim paraya acımaya başladım bir umut artık
arslanmerve57 Aysenozturk007 hayır yaptırmıyorlar. Normal arabaya bindiğimiz zaman da yeri geliyor ani fren oluyor çok ince düşünmeyin ☺️ Kendinize güveniyorsanız yaparsınız
Emos23 Aysenozturk007 Ben 35 haftalık hamileyim ve geçen yazılı sınavı geçtim birkaç hafta içinde direksiyon dersleri başlıcak ve sonrası da sınav 🤦🏻♀️😆 Yani sınav tam doğumuma denk gelcek gibi ben bile bu halde cesaret edip yazıldıysam yazıl gitsin bişey olmaz Allah’ın izniyle 🤣 Herkes dalga geçiyor sınavda doğurmaya kalkma diye 🤷🏻♀️😄
Aysenozturk007 arslanmerve57 cok istiyorum inanır mısın eşimle korkuyorduk ama yazılacağım yoksa bir daha alamam 🙈