spiker_anne fatma1993 bebegin hapşurmasi icin nefes almasi gerekir o yuzden anne karninda hapşurmaz diye biliyorum. Hıçkırma da karninda dışardan da belli oluyor bebek karnina carpiyor hıçkırırken elini karnina koyduğunda da hissediyorsun hıçkırıyor normal bizler gibi ❤❤❤
Buluteymen Ara ara karninda pit pit sesler gelir kalp atmasi gibi mesela o hickirik olur ama hapsurmayi bnde bilmiyom 😅
Buluteymen fatma1993 2 gun snra 37 haftalk olacm cnm pit pit ses geliyosa bide karninda hafif titreme olur o kesin hickirikti hemen hergun saat hickirma olur
fatma1993 Buluteymen aaa evet titreme oluyor ama benim hosuma gidiyor tmm obzaman benimki hickiiriyor🤗tesekkur ederim
Ptrckli Pıt pıt ritimli şekilde karnın atıyor canım. Dışarıdan da belli oluyor karnın pıt pıt atıyor hıçkırık en bazen günde 5-6 kere bile oluyor en az 5 dk sürüyor. Panik yapmasın diye o an oturup bekliyorum geçmesini.
Muhammedim0125 fatma1993 Ptrckli kaç haftalıkken başlıyor ben 29 oldum ama henüz hissetmedim öyle bi durum
Ptrckli Muhammedim0125 30 gibi falan başladı şimdi şuan 36 ya az kaldı hala devam ediyor geceleri bile oluyor. Doktorum iyi bişey merak etme dedi