sonunda bende doğurdum çok şükür şöyle başlayayım hep ne zaman doğurcam diye düşünüyordum her gün yürüyüşler merdiven çakmalar plates sıcak duş derken zaman geçti 12 Şubat günü kontrolüm vardı içimden hep inşallah açılmam vardır diye geçiriordum neyse baktı doktorum ve kordon dolanmıştı kuzumun boynuna seni 10 gün bekletemem bu şekilde riskli dedi yarın sabah 6 da gel yatışını yap suni sancı ile doğurtalım seni . Ben o an çok heyecanlandım anlatılmaz eve geldik dinlendik duş aldım ben o kadar belli etmedim heycanımı ama eşim çok heyecanlıydı gece hiç uyumadı ben uyudum malum yoğun bir gün beni beklior. Sabah beş buçukta gittik işlemler falan oldu 6 da önce alttan bir hap takıldı sancı için sonra serum takıldı hafif hafif gelio sancı nst de takıldı beklşoruz saat 9 oldu ebe baktı oğlumuz nabzı düşmüştü böyle olursa normal doğum yaptıramayız dedi neyse ben hala içimden normal doğurcam diye geçiriorum doktorum geldi beslenme için serum takıldı nabız düzelirse devam ederiz dedi çok şükğr saat 12 de tekrar verdiler suni sancı oğlumun nabzı düzelmişti sancılar artmaya başladı ben yürüdüm tabı oturup kalktım açılmama baktılar saat 1 de 3 cm di nst yapıldı o an sancılarım baya arttı hep 100 deydi ve uzun uzun ağladım baya eşim yanımdaydı büyük destek oldu 1 buçukta suyum geldi ağrılarım artmaya başladı artık dayanamıyordum plates e oturdum derin derin nefes alıyordum sancım geldikçe o rahatlatıyor du ama yavaş yavaş alıyordum bağırmadım hiç sadece derin derin nefesle karşıladım tevekkül ettim hep salavat çektim saat 3 buçuk artık ayakta duramıorum dum doğumhaneye aldılar ebe sıcak duş aldırdı doktoruma epidural istediğimi söyledim iğnem yapıldı etkisini beş dakikada gösterdi ve çok rahatladım saat o an açılmam 5 cm di 5 olmadan epidurali yaptırmıyolar. Saat 4 tü ve ıkınma isteği geldi söyledim çatala aldılar afedersiniz sanki büyük tuvaletiniz gelio gibi baktı açılmama tamam dedi doktoru çağırdı ıkınma geldikçe ıkın dedi üç dört defa ıkındım ebeler destek oldu bastırdı ve oğlumun çıktığını gördüm ağladı kucağıma verdiler inanamadım çok güzel bir duygu . Eşim geldi doğumhaneye kordonunu kesti Allah herkese nasib etsin . İnşallah kolay doğumlarınız olur.