Asfa27 walla cnm antepte gitmedim doktor kalmadı galiba 2 düştüğüm oldu sonuç kan pıhtılaşma var 1 gende hangi doktor baksa sonuçlarıma önemsenecek birşey degil dedi ama 2 düşük oldu yani ilk düştüğüm normal dedik 2. De olunca umursadım yani defalife de manolyaya gittim hatemde nazana gittim üniversite kemal bayındır deva sankoda 3 doktor degiştirdim Ali irfan güzel doktordan çoook memnun kaldım ama doktor izmire gitti Harika bir doktor du eli hafif bilgisi süperdi sonra ismail temura gittim soguktu elektirik almadım bide çok umursamadı sürekli watsaptan ben yazıyorum soruyorum sonra eşimin doktor arkadaşının vesilesi üzerine sevgi hanıma gittim memnun kaldım artı benim arkadaşımın kayınbabası kadın dogım doktoru o bile sevgiye git demiş gidiyor ikinciye hamile sıkıntı yaşamamış bende 2 defa gittim fena degil tecrübe var bide bayan doktor daha rahat hissettim kendimi sezeryanıda güzel gecerse dünyanın en mutlu insanı olurım antepte doktor yok hepsi birbirinden farklı konuşuyor farklı ilaç yazıyor fiyatlar hep yüksek en kötü doktorun bile hastası var doktor umursayacak önemseyecek biraz işini rabbim iyilerle karşılaştırsın