Gizemdiyarilaslan Sksdmr10 sağ saglim alalım da kucağımıza ağırlık yapsın zaten alıştık doğumdan sonra karnımda niye bişeyler hareket etmiyor diye sorarım 😂
Toprakkkmilaaa20 Gizemdiyarilaslan yaa bende 31+2 günlük hamileyim aynı durum bende var ve yürüyemiyorum bile zaman zaman daha da artıyor ağrısı perşembe doktora gidicem bakalım ne dicek
ozlem_sngl Gizemdiyarilaslan 32 haftaligim bendede var maalesef o ağrı herkes yürüyüş yap geçer diyo ama ben yürüdükçe sanki alttan çocuk düşecek öyle bi ağrı oluyo sali kontrolüm var bakalim ne diyecek doktor
04dy Bende 32. Haftadayım aynı şekilde agrım oluyordu doktora söyledim bana hergun bir muz almam söyledi 2 günde bir de sade made suyu iç dedi geçmezse sonra ilaç olarak magnezyum başlarız dedi
Gizemdiyarilaslan 04dy muz yerim yiyorum da ama maden suyu özellikle sade içemem yani bana da ilaç verdi ama idrarım simsiyah çıkıyor
mucizelerininannesi Gizemdiyarilaslan cnm 27 haftadayım bildiğin kırılıyor sanki ağırlıktan kaynaklı kalsiyum verdi doktorum içermediğini söyledim ida ciddi hasar görürsün kemiklerim hareket edince çıtlıyor sesi geliyor yatakta sağa sola dönmek çok zor tek başıma çok zorlanıyorum bağırıyorum resmen ağrıdan ve izin süre uzanınca aniden ayağa kalkınca kilitleniyorum yürüyemiyorum o kemik ağrısından dolayı çok feci 😣 kalsiyumda rahatlatmıyor ağrı kesici de... cekiyorum ağrıları
Gizemdiyarilaslan mucizelerininannesi Demir eksikliğinden mi oluyormuş doğumda mı hasar görürsün dedi peki
bir_pasa_annesi Gizemdiyarilaslan aynı dertten muzdaripim cnm 33 haftalık hamileyim Bende de var 1 haftadır oturup kalkmak resmen işkence oldu yatakta dönmek işkence
Gizemdiyarilaslan bir_pasa_annesi ay ay sorma ne oturabiliyorsun hadi oturdun kalk hele uzandın dönmek ölüm ölüm vallahi canım çıkıyor
Adige09 Gizemdiyarilaslan evet canim ben varım.✋🏾Çatımız açılıyor vucut kendini doğuma hazırlıyor.Ben yürürken ayaga kalkarken sürekli oluyor hatta bazen nefesim kesiliyor nasil dogurcam ben bilmem 🙈
Gizemdiyarilaslan Adige09 valla doğursamda kurtulsam diyorum bi yandan gerçekten hamilelik zor normal nasıl doğum yapıcam bilmiyorum
mucizelerininannesi Gizemdiyarilaslan kalsiyum eksikliğinden kaynaklanır dedi doğuma kadar veya doğumda çok büyük sorunlar yaşarsın dedi onun üzerine günde 1 kase yoğurt 1barsak süt ve kalsiyum ilacını alıyorum biraz sanki az bi hafifletiyor demekki çok eksik diye ağrı fazla sanırım.
Sinem67 Gizemdiyarilaslan idrarım bnmde siyah srdm kullndgn ilaclar dan o cok normal dedi doktr demir hapı devit yapıyrms
bir_pasa_annesi Gizemdiyarilaslan aynen cnm oturunca sıkıysa kalk kalabilirsen☺️yürümek offf düşündükçe bile ağrıyor sanki 😂
Adige09 Gizemdiyarilaslan canim biz senle ayni seyleri yasiyoruz kesinlikle bende bu sekilde anlattiklarinin hepsini yasiyorum İnstan var mi?
Gizemdiyarilaslan bir_pasa_annesi Valla ne yalan söyliyim ben dedim acaba doktor çatın dar o yüzden agrıyor der diye düşündüm ama bakalım ne dicek kolay değil ya
Adige09 bir_pasa_annesi ya biz nasil digurucaz doğuma nasil gidicem ben diyorum kendime uffff ayni seyleri yasiyoruz resmen
Sinem67 Gizemdiyarilaslan tuhaf degil bnmde var vücut dogumda hazrlıyrmus kendini. Agırlıkda gelince artık kemikler genişliyor
Vrlkdr Gizemdiyarilaslan aynısı bende de var canım artık doğuma hazırlanıyor vajina. Genişlemeden dolayı oluyor
Gizemdiyarilaslan Vrlkdr kızzzz gram bile almadım 35 haftalık olduk erkek çocuğuna hamileyim sadece karnım var insan gram bile almaz mı almadımmvalla karnım belki ağır geliyor sanıyordum ben
Dilek34 Gizemdiyarilaslan benimdr sagli sollu agrilarim var 30dan sonra basladi 36 haftaligim vajina kemigimde agriyor bacahimi bile elimle kaldiriyorum yatakda