Tb81 ben de düzensiz adet oluyordum hatta pco var insülin direnci falan vardı. Endokrin doktoruna gittim üniversitede profa o kilo ver bir süre bebek yapma dedi ilaç vs verdi hatta insülin iğnesi verdi. Onunla birlikte mümkün olduğunca spor falan yaptım 97 kiloydum 93e düştüm bir ay dolunca kontrole gidecektim ki korona çıktı o hafta ve randevuları iptal ettiler. İnsülin ilacım bitmişti o yüzden ilaç kullanmayı bıraktım eşim de nasılsa ilaç kullanmiyorsun olursa olsun bebeğimiz dedi korunmadik ve nasip oldu bebeğimiz 🥰 14+3 olduk. Ama ben çocuk olsun diye hiç kafama takmadım psikolojimi hiç etkilemedim Allah im aratma hayırlı zamanda ver dedim hep ve Rabb’imin mucizesi nasip etti çok şükür. Birkaç kilo vermiş olmak mı fayda etti zamanı mı geldi ne oldu bilmiyorum ama kadın doğum doktoruma anlattım durumlari insülin direncin yok şu anda dedi belki de o düzelmişti. Ben adet duzensizligi olduğu için 7haftalikken öğrendim bebeğimi adetin gelmemesi normal olduğu için🙈😂 içimden geldi idrar testi yaptım daha damlatir damlatmaz kıpkırmızı iki çizgi çıktı sonra kan verdim 13500 çıktı sonucum ilk gidişimde kalp atışını duydum 🥰 çok şükür bin şükür … Her serde bir hayır var dedikleri bu olsa gerek erken öğrenince kese göründü mu kalbi attı mı diye her hafta kontrol vs beklemek zor olurdu. Rabbim tez vakitte sana da nasip etsin ♥️ uzun oldu ama sana fikir olsun diye ince ince yazdım😊