Kbrahrl Kızlar merhaba ♥️ 19 haftalık hamileyim bu sabah uyku esnasında gerinmişim fark ettiğimde hemen uyanıp toparlandım bu sorun olur mu bilginiz var mı bu konuda?
AyaYlmazYldrm Kbrahrl bnim 18 aylik bebegim var ben onunla rsmn her gn spor yapiyorum hemde ne spor emanet deilki hic bisey olmaz merak etme
30ekim19 Kbrahrl gerinmek derken kasılmayı mı diyorsun ben uyandığımda bacaklarım çok kasılmış oluyor uykudayken yapıyoruz ama neden geçen biri daha yazmıştı
Minnacik2 Bende aynı sıkıntı var korkuyorumda ama ihtiyaç hissediyor vucudum yinede dikkatli olmakta fayda var
Merve9313 Jamunakya Aynı sorun bendede var malesef tüp bebek transferinden beri uyurken hep geriniyorum. Korkuyorumda bisey olur diye daha yeni öğrendim hamileligimi çok şükür tuttu ama işte insan herseyden korkuyo
Jamunakya Merve9313 kendimizi sıkıp uyuyoruz ya e mecbur hareketlerede dikkat edince gerinme istegi geliyo vücuda. Benim 9hafta oldu rahat rahat geriliyrum smdi cok özlemişim
Kbrahrl 30ekim19 hani böyle bacaklarını uzatıyorsun yatakta kolları filanda uzatıyorsun öyle gerindim işte ☺️🙊