Mujde- Eymensmom35 valla yatakta zor dönüyorum,ayrıca çatılarım çok ağrıyor bazen yürümekte zorlanıyorum 🤦🏻♀️😔
Seferdeniz1 Eymensmom35 benimde ayakta belim ağrıyor bulaşık işi işkence oldu yatarken de çatı ağrısı 34. Haftam
Adige09 Eymensmom35 benim oyle hemen bel agrisi basliyor karında sertleşme basliyor yani kasilma🤮🤮🤮 bize fazla hareket etmek iyi gelmez milletin aksine dinlenmek şart millet km lerce yürür ya onu yapamayız biz.Benim bebek zaten asagida 38.haftadayiz
Frdhcrt mermeral aynısı bende de var yatarken sağa sola dönemiyorum kalkamıyorum altımın kemikleri kırık hibi sanki darbe almış gibi 😣
Eymensmom35 Frdhcrt o sorundan bahsetmiyorm bile dönmek işkence gbi Artık 😞yuvarlana yuvarlana kalkıyorm yataktan 😅
Bernaszn Eymensmom35 bende 35 haftalığım bende de hafif hafif ağrılar başladı bel ağrısı bazen otururken sanki yanlarıma kramp girecek gibi oluyor
Snt Yaa benim agdet olacakmis gibi agrilarim var hic doktora da gitmedim 34.haftadayim yasayan var mi?bir geçiyor bir başlıyor 🤔
Eymensmom35 Snt benimde adet olmadan önce kasıklarımve ayaklarım agrırdı o agrılar var ama onlar Artık bebekten kaynaklı cnm
tuba-ozdogan benımde bugun ayaklarım cok sıs midem bulanıyor benek cok harektlı alt tarafım ve sag kasıgım agrıyor anlamadım bugun bırden cok kotu hıssedıyorum kendımı
Haticerkan Eymensmom35 tam tersine 35+3 haftaligim bende çok oturunca ağrılar giriyo hareket halindeyken bişeyim yok
Eymensmom35 Haticerkan ya zaten fazla oturunca bel ağrısı oluyor mutlakA ama ben Ayaktaykende oluyor ağrı 🤒
Maviss35 Eymensmom35 ah ah keşke sadece yanlarım ağrısa belimin ağrısı bacağıma atıyor bazen kirt ediyor belim bütün gunde ayaktayım oturmak gibi bi lüksüm yok çünkü 1 bucuk yaşında oglum var 🙄
Yesim_Ikra Eymensmom35 Canım benimde öyleydi açıyorum youtube dan hamile pilates ve diğer videoları onları yapıyorum. Hiçbir ağrım kalmadı. 32.haftada başladım şu an 34.haftadayım doktorun izin veriyorsa sen de yap derim 😍