Gul-21 17 haftamdayım ama ben çok halsiz cansız bi hal oldum kalkacak halim yok ya canlanmak istiyorum ama yok
Deletedmom0025 Gul-21 canım ben de 16. Haftamdayım hiç kalkasım gelmıyor. Kalksam gozlerime sanki agırlık cöküyor kapanacak gibi. Niye boyle anlamıyorum bende
Gunes_ Gul-21 canim ben o haftalada olu gibiydim ne ekmek ne su oturdugum yerde baygindim ama geciyor canlaniyosun ilerleyen haftalarfa
PrensTaha Gul-21 bende 24 haftalığım öyleyim valla 10’nda kahvaltı yaptık öyle duruyor masa durdukça daha çok strese giriyorum Ama kalkamıyorum da 😂😂😂
Annece Gul-21 ilk haftalar oluyor böyle ortalarda rahatlıyorsun ama son haftalarda yine uyku moduna giriyorsun
Gul-21 Gunes_ umarım canım ya tükenmiş gibiyim çarpıntı tansiyon düşüklüğü halsizlik ne zamana canlanırım😆
Deletedmom0025 Gul-21 vallahi en iyi ben anlıyorum seni. Halada yatıyorum. Kalkasım gelmıyor. Cok uykum var ama uyuyamıyorumda. Su cok içiyorum bebek için ama okdrda tuvalete cıkıyorum o bile yoruyor. Cevrem yatma hareket et dıyorlar sanki elimizde ya
Gunes_ Gul-21 vallahi canim bunyeden bunyeye degisiyor hamilelik boylemi oluyor diyordum ne cekiyorlarmis diyordum nefes alamiyordum 20 li haftalarda geldim kendime canlandim 🥰
Gul-21 Deletedmom0025 keyfiyetten yatıyoruz evi 💩götürüyor bi görsen ama ben yatıyorum yok olmuyor umarım bahara doğru canlanırız
AyaYlmazYldrm Gul-21 bnde ilk hamileligimde calsiiyordum diyemi bu kadar halsiz degildim anladimadim smdi evdeyim hep yatasim var yastigi gordugum yerde uyuyorum oglum izjn verdikce tani siz benden rahatsiniz
Annece AyaYlmazYldrm ya sizin oğlunuz da çok hareketli mi benim ki hiç durmuyoor acaba erkekler mi böyle merak ediyorumm
SedaveSusam Gul-21 ahahahah 😂😂 doktorum demir ve b12 in eksik ondan da halsiz olabilirsin dedi demir serumu ve b12 iğnesi verdi bende gene tık yok😂