Annnnneeesss tce bende 15+6 haftalığım almak için sabirsızlanıyorum ama daha çok var 25. Haftamdan sonra ufak ufak alırım
Gozdeakan tce yani ben şu an 36 haftadayım ama iyi ki bazı şeyleri önceden almışım diyorum.Maddi ve manevi yorar.Bence ufak ufak alın eksik ve liste çok oluyor.Detaylı ultrason zamanı başlayın 20 ve sonrası yani
Kuzeyzeynep tce herşey net olduktan sonra detaylıya girip 24 haftalık olduktan sonra yavaş yavaş alın bence ben öyle yapmıştım çalışırken alınca maddi anlamda yormadı. Sonradan hesapladık eşimle sadece kıyafetlere 2 2,5 harcamışım
Faray tce 25 ten sonra başlayabilirsin, o zamana kadar hem tecrüben birikiyor hem araştırıyorsun, hem eksik malzemeleri çıkartıyorsun.
Deleted5544 ben 22. haftadayım kıyafet alışverişim bitti sayılır. her çıktığımda 3-4 parça aldım tamamladım. son zamanlara da bırakmayın bence ağırlaşınca zor oluyor diyor herkes
edatmr tce ben 12.haftada başladım🙊 annem falan yok çok erken VS. Allah göstermesin olumsuz birşey olur gibi düşünerek söylüyordu. Maddi olarak sıkıntınız yoksa başlayın bence. 27. Haftaya geldik kıyafet VS aradan çıkmış oldu Bi büyük pahalı parçalar kaldı araba VS.
Busegulce tce detaylı ultrasondan sonra başla bence canım sonra zor oluyo diyorlar ağırlaşınca 35. Haftana kadar herşeyin hazır olsun ne olur ne olmaz
Bsetncr2020 28 haftalıkken aldım yıkadım ütüledim hurca koydum malum Bebekler her zaman zamanında gelmiyor
Deletedmom3 tce bence 30 a kadar butun ihtiyaclari halledip 30dan sonra yikama yerlestirme ve ev duzeniyle ilgilenmek gerekli. Son dk mutlaka bi eksik cikiyor. Benim son 4 gun daha buzluga kiymali borekle yaprak sarma yapip aticam
Maviss35 tce indirime girdikçe takip et al iste ne istiyorsan hem karlı olursun hemde olası bir durumda hazırlıklı olursun
1erkek1kiz tce kendı soruna kendın cvp vermişsin eee alttaki cevaplardan da hangisi işine geliyorsa onu begenirsin Benım cvp da 20den sonra basla mevsimine göre al
BusraDevlet83 tce Indirimde buluyorsanız alın derim ben. Cinsiyet belli değilken bile aldım unisex. Sonuçta alınacak. Güzel gördüğümü, uygun gördüğümü alıyorum.