5678 Hilaluur01 canim benim ilk gebeliğimde ne suyum gelmişdi ne nişanim sanci ve agriyla gitmisdim doktora 5 sm açiklik var demişdi nişanimi doktor kontrölde cikArdi suyumuda dögum masasinda deldi doktor suyum geldi sonra ikinmayla kizim.şimdi de hamileyim bunda nasil olucak bilemiyorum.yani canim dogum nişan su gelmedende başlaya biliyor.
Hilaluur01 30ekim19 tam yeşil değil acaba sarı yeşile dönük bir renk kaka olsa anlardım bence diye dusunuyorum
Hilaluur01 Likya akıntım su gibi gelmiyordu bu iki gündür gelen su ben sadece idrar mı kaçırdım acaba diye düşündüm ondan tereddüt ettim akıntı olmadığına eminim
Prensesinannesi_ Hilaluur01 herkezde farklı olur canım ben hiç iç çamaşırımda ıslaklık hissetmedim suyumda şarıl şarıl gelmedi çok sık idrara çıkıyordum o zaman gelmiş bence hiç bekleme doktora görün
ikincibebek2 Hilaluur01 canim 2 gün suyun gelmiş olsa sancın da çoktan başlamış olurdu bence akıntın geliyordur,,, ayrıca nişan denilen şey illaki kanlı olacak diye bisey yok senin nişanın gelmiştir doğumun da yakındır ,,,
Hilaluur01 Hilaluur01 Sinem67 ikincibebek2 Deletedmom127 Kızlar gittim hastaneye o yeşil gelen şeyin akıntı olduğunu suyunun normal olduğunu söyledi ilaç falan verdi 1 cm aciklik varmış bi sorun yokmuş yanlış alarm yani 😑
Hayat Hilaluur01 Su bendede geliyordur.Az az sızdırıyordur.İlk bebeyimde boğulma riski yaşadım.Su her zaman çok çok gelmez.Az az gelir.dikkatli olun
Sinem67 Hilaluur01 su sızıntısı olunca bebegin suyu azalıyor ve mikrop kapıyrmus sonucta nefes almasında o suyun içinde başlıyor. Bnce hemen gidin muayene olun
begumseker Hilaluur01 yeşile dönük su oldu mu bebek tuvaletini yapmış olabilir tarzı şeyler duymuştum normalde renksiz olması lazımmış heralde.. benim bugün nişanım geldi 40+4üm kırmızıydı, yeşil olarak da hiç duymadım🧐