Sumeyyekara 38+3 haftalik hamileyim idrarimi yaparken vajinada acı hissediyorum normal doğum olacak acaba enfeksiyon mu normal doğuma engel olurmu yoksa doğum belirtisini yaşayanlar bilgilendirirse sevinirim doktorumu aramam gerekiyormu sizce😔
pyymamm Sumeyyekara enfeksiyon varsa normal doğum yaptırmıyolar özelde ama devlette arkadasıma yaptırmıslar
ycllksa Sumeyyekara arayıp bilgilendirmelisin enfeksiyon var büyük ihtimal ilaç veya fitil verip doğuma kadar düzeLme şansı var
Zeyneptoprak Sumeyyekara yarın yakınındaki sağlık ocağına idrar ver için rahatlasın en azından bişey varsa önlem alırsın canım doğum yapcaksın nerdeyse bi an önce önlemi almalısın enfeksiyon doğumj tetikler doğumun su gelmesiyle başlarsa buda sorun olabilir bebeğe enfeksiyon geçebilir
ycllksa Sumeyyekara bence hayırlısını iste. Normal istedi bir arkadaşım çok diretti sonrasında doğuma giderken bebeğini kaybetti . Rabbim herşeyin hayırlısını versin. İki türlü doğumada pozitif olmalısın.
Sumeyyekara ycllksa Ay çok üzüldüm 😔 tabiki orası öyle ikimiz içinde hayırlısı neyse o olsun sezeryan olmak zorundaysam olacak diretmem yani.
Sumeyyekara Zeyneptoprak bugün bisey yok dün acı hissediyordum. Enfeksiyon olsa 1 gun de geçmez acaba baskı yaptığı için mi açıyordu bilmiyorum ki bugün normal gayet acı hissetmiyorum.
Zeyneptoprak Sumeyyekara 1 günde geçmez tamamen ama etkisi azalır doğum olana kadar geçer belki hatta dediğin acı vajinada dudakta yada iç kısımdaki acı mı yoksa çatı kemik ağrısı gibi mi