ayseakcura Kızlar 17 kilo aldım siz kaç kilo aldınız ?? Zayıf hamile kaldım memnunum aslında ama çok diyor doktor 44 tüm 61 oldum.. bu gidişle kaç olurum kim bilir 🤷♀️Önümde 10 11 hafta var
deniznisa ayseakcura aynıyız kuzum 30 haftamda 20 kilo aldım doktorum çok diyo 47 ile hamile kaldım 68im şu an Ama hiç kusmadım bu yüzden aldım sanırım kilo Şimdiden snra yediklerme dikkat ediyorum işte bebeğe sağlıklı yarayan şeyleri yemeye çalışıyorum
UraSsmom ayseakcura Zayıf hamile kalmışsın çok sorun yapma bence ☺️ Ben 27+6 oldum 24den beri aynı kilodayım 58dim 69 oldum Bi zaman sonra durabiliyor da devam da edebiliyor kilo artışı 🤷♀️
Yasmiiinn deniznisa merhabalar merak ettimde.. bende 48 kiloyum şuan 13 haftalığım şiddetli bulantılarımdan sürekli yediğimi çıkartıyordum.. sizin bulantınız oldumu ya da olmadıysa kaçıncı haftanızdan itibaren kilo almaya başladınız en çok?
haticedrn ayseakcura 54 kiloyla hamile kaldim 66 kiloyum suan 24. hafta icin fazla gelse de basta bulanti yerine asiri istahim acikti:) sekerim cok normal oldugundan bi nebze rahatim saglikli olsun bebegim o bana yeter😊🧡
ktnzehra49 ayseakcura bencede biraz fazla bende 29-4 haftalık hamileyim 2 - 3 kilo kadar anca aldım bebeğin gelişimide gayet güzel
Pambuk71 ayseakcura ilk hamile kaldım sıralar 3 kilo vermişdim 78 kiloydum suan geri 77 ye cıkdım 22 haftalık hamileyim
deniznisa Yasmiiinn canım benim mide bulantım oldu ama hiç kusmadım o yüzden herkezin kilo verdiği. sıra ben almaya başlamıştım bile 3 4 ayda başladı kilolarım ama bi anda 7 kilo galan aldım ben sonrası yavaş yavaş şu an 20 kilo aldım