Brcuylkn Kızlar merhaba, dualarınıza ihtiyacım var, eğer kızım yarın da gelmezse mecbur sezeryan olacağım, ne açılma var ne sancım bebeğim de toplu biraz , pazartesiye kadar gelmezse mecburi sezeryan olacağım, sezeryandan çok korkuyorum 😔
Brcuylkn Brcuylkn az dertleşelim belki aynı durumda olan hamişler vardır, veya sezeryan tecrübesi olan hamişler veya bi anda sancısı başlayıp açılması olanlar ne bileyim🙈
elif41asel Brcuylkn yanlış anlama ama bence hiç korkma ilk gebeligim benimde isteğe bağlı olcam sezaryan nasipse tabi bak şimdi normal doğumda o kadar acıyı göze alıyorsun sezaryan da onun gibi düşün bence sen yavruna kavusacagin anı düşün bor ver gerisini 😍
244fe Brcuylkn suyunda eksilme yoksa biraz daha bekle cunki gec yumurtlama olmus olabiliyo adet tarihone gore onden gidiyo bana da sezeryan dediler 42 haftalik dediler sonra 41 hafta ultrasonda cikti ve suni sanciyla baslatildi normal oldu insallah sende saglikla kavusursun
AyaYlmazYldrm Brcuylkn masallah ne sabirli cikti saglikla glsinde sezeryanla glsin bosver takma kafana hm daha kolay sezeryan
Brcuylkn elif41asel doğru söylüyorsun canım ama ister istemez korkuyorum ilk gebeliğim birde, hakkımızda hayırlısı 🙏
[silindi] İnşallah hareketlenirde gelir bende sezeryandan korkuyorum youtuneda izledim kaç kat kesiyorlar hissetmiyorsun ama dikişler zor olmadın birde burda bugün post okudum yok iltihap bilmem ne bakımı zor sezeryanın heralde rabbim yardım etsin
elif41asel [silindi] bence hiç izlemeyin doğumun hangi şekli olursa olsun kötü etkilenirsiniz hele ki ilk gebelikse ona kalırsa burda ki postlara bakılırsa geçen Allah korusun kadın normal doğum sırasında az daha ölüyormuş yani her bunye ve her insan farklıdır ki benim acı esigim aşırı düşük elimi kessem ağlarım düşün yani milete bakma her insanın bünyesi çok farklı
[silindi] Nerdeyse yedi kat kesiyorlar meraktan izledim elzem birşey olursa başıma ne geleceğini bilmek için ama dikkat etmek lazım Allah herkesin yardımcısı olsun kolay değil sezeryan
elif41asel [silindi] normal doğumda aynı şey ona kalırsa bu bebisler orda kalsın doğumun her türlüsü zor tabiki ama keşke bu postun altına yazıp korkan birini daha fazla korkutmasaniz
[silindi] @elif41asel fikir beyanı isteyen birine fikrini beyan ederken sanamı sorucam böyle birşeyi söylemek senin ne haddine post sahibi senmisin yalanmı söyleyeyim Gece gece belamısın be kadın
HuzuraGebe İnsan kötü etkileniyor izlemeyin bende sezaryen izledim gereksiz yere gerginlik kendimize bunu yapmamalıyız
Ergunn Benimde yarın 40 haftam doluyor ve hiç bir belirti yok doğuma dair. Böyle giderse iki hafta daha yatacak içeride sanki prensesim. Yeri rahat küçük hanımın. Bende sezeryandan çok korkuyorum umarım sağlıkla hiçbir zorluk olmadan normal doğum yaparız canım 🤲❣️
[silindi] @gezentianne bana bak gezentimisin nesin Ne konuşuyorsun boş boş fikir isteyene fikrimi yazdım milleti boş boş pohpohlayayım mı ne salaksın ya kaybol boş muhabbet yapma kör cahil gezenti @gezentianne
[silindi] @Brcuylkn herkesin kendi düşüncesi yazmış kız bunlar insanların düşüncelerine saygısı olmayan tipler gezenti gezenti konuşma nickin gibi boş laf yapma düşünce sorana düşüncemi bildirdim post sahibimisin bana cevap veriyorsun gezenti karı beddua ettirme kendine tanımam etmem konuşma boş boş
gezentianne [silindi] Yazdıgınız seviyenizi gayet net ortaya koyuyor. Tanımadıgınız insana beddua mı edeceksiniz? Sadece postu açan korkuyor siz de daha cok korkutmuş gibi olmuşsunuz dedim. Ama ben sizin gibi üslupla konuşan biriyle uğraşamam kusura bakmayın. Haklısınız