1Aysnr Ayrıntılı ultrasonda doktor alanımın dar olduğunu söyledi bol su tüketmem gerektiğini sola yatmam gerektiğini anlattı ayaklari ağız kısmında bebeğimin bunun sebebinin de alan darlığı oluğunu söyledi bunun sonucu erken doğum olabilir mi?
Mekamu Erken doğum riski olsa doktor söylerdi zaten. Erken doğum riskini o haftalarda rahmin yunuşaklığına göre söylüyorlar diye biliyorum.
1Aysnr Mekamu biraz araştırdım baktım sağdan soldan duyumlarım da o yönde oldu o yüzden biraz korktum açıkçası ilk gebeliğim kim ne derse inanmaya müsaitim 🤦♀️ birde birazcık korku var içimde belki birinin başına gelmiştir diye buraya yazayım dedim teşekkürler
pyymamm 1Aysnr havucsuyu iç ama birkaç hafta sonrada su isteğin artcak kendiliğinden o zaman bol bol içcen havucsuyuna gerek kalmıcak bende öyle oldu suyumun azlığı doğuma kadar devam dedilerde artkk normale döndü
pyymamm 1Aysnr faydası olcaktır katı sıkacağınız varsa portakalla karıstırın tadı daha iyi oluyo ben makina alana kadsr hazır organik egzotix markasının aldım içtim oyle daha iyi