Merhaba kizlar yazmistim ama cok fazla donus olmadi tekrar yaziyorum bu yuzden. 4 subat gecesi 11 bucuk 12 gibi adet oldum sabaha kadar hicbi kanama vs olmamis uyandigimda farkettim daha sonrasinda adetimin geldigini farkettim o gun boyunca normalde daha yogun oluyordu ilk gun ama bu sefer oyle olmadi 1 gun boyunca 2 ped doldu yada dolmadi arasinda yani ama kanama sonucta herneyse 2. Gun azaldi 1 ped bile dolmadi 3. Ve 4. Gun pembemsi lekelenmeler akintilarim oldu. 4.gun aksam akintilarim kesildi. 5. Gun hicbisey gelmeyince dus aldim esimle iliski olduktan 2-3 saat sonra jelimsi kivamda kahverengi akinti oldu ve kesildi birdahada hicbisey gormedim 8 gun gecti bunun ustunden. Yakinlarima sordugumda gebelik olcagini sanmiyoruz ama bebek yerini temizliyordur rahmin temizleniyordur bu ay dikkat et kendine dedi. Boyle bisey yasayip hamile kalan oldu mu ? Yada hamile oldugunu ogrenen ? Aklimda tilkiler hopluyor resmen acab olabilirmi su bu diye ustune mi gordum acaba diye supheleniyorum bi yandanda bilgisi olanlar bilgilendirebilirmi ?
Uzun oldu hakkinizi helal edin ❤