[silindi] Melikekrtc1 eşim elini karnima koyunca babasinin eli altimda yuvarlanip vuruyo korkup geri cekiyo elini rahatsiz etmiyim diyo eşim 😂
Belmaaa Yusec ben de aynıyım 22+3 tetanozdan sonra sanki hissetmiyorum zaten sadece akşamları hissediyordum
Merve_fatih [silindi] biz dokununca oksayinca filan daha sert vuruyo sıpa 😅😅eşimde salliyo belki uyur diye😂😂😂
Bebus [silindi] merhaba ben 19 .haftamdayım dün karnımın sol tarafında bi sertlik oldu sanırım bebek oraya toplandı30 sn falan sürmedi bile ilk başta anlayamadım . Ama dokununca anladım sizdede oldumu hiç böyle yada bi sebebi varmı
Busra1997 [silindi] bizde 21 22 de çok hareketliydik şimdi sakinleşti geceleri uyku problemim ortadan kalkti çok şükür sabah öğle akşam saatlerinde dönüp tekmeliyor ama tekkeleri maşallah çok güçlü biran cikacak sanıyorum 🤣 dün akşam eşim kulagini karnima dayadi dinliyordu kulağını tekmeledi 🤣
[silindi] Busra1997 hahahaha 😂😂bu bebişler nasıl bu kadar hareketli anlamiyorum hic durmak bilmiyolar bende diorum surekli eşime orda ne yapiyo görüp mudahale edemiyorum icim gidiyo diyorum gulup duruyo😂
Busimss [silindi] yaa o kadar hareketli oluyorlar mı gerçekten 😍 bende 18+3 üm su dalgalanması hissediyorum sadece hareketini hissetmek için sabırsızlanıyorum o haftalarda öyle olacak demek ki 😂
[silindi] Busimss çok fena simdiden bakalim 30 lara gelince neler olcak 23+5olduk karnimdan dışarı fırlıcak saniyorum vidioya aliyorum baya ortada attigii tekmeleri sizde kısa zamanda gorursunuz ben 18 haftalikkende durmuyodu minigim 😂
Nrslbkc @[silindi] ooo daha şimdiden böyle diyosanız 30 dan sonra yandınız haraketler daha sert olucak yeride daraldığı için karnınızın şekli bile değişicek bu zmnların tadını çıkarın🙈
Busra1997 [silindi] hele tatli yedigim zamanlar daha fena 😂 horon tepiyor içerde bir sağ bir sola bir gobegime vuruyor
Busimss [silindi] masallah ne güzel bende hissederim yakın zamanda insallah ☺️ Su dalgalanması hissediyorum bende bakalım