Gamzeahsen 28+2 haftalık hamileyim şuan sanki adet olacakmışım gibi hafif ağrım var karnımda kasıklarımda sürekli değil ama bazen hep böyle ağrılarım oluyor neden sizce yardımcı olursanız sevinirim benim gibi olan varmı?
Fatos0277 Gamzeahsen bence doğumla alakası yok eski adet tarihine yakın bi tarihse normal canım haftalarımız aynı bende de ne zaman adet tarihim yaklaşsa sevilcelenme oluyor doğum belirtisi olsa sancıdan duramazsan hiç korkma ikinci gebeliğim az çok tecrübem war
AyaYlmazYldrm Gamzeahsen bn oglumda bu agrilari cok cektim dogurana kadar ama vurur gecerdi etrafimda erkek annelerinde olurdu ama en iyi sonucu doktor soyler tabi
asli_tpbg Genelde adet ağrısı gibi olursa ve de belli zamanlarda sancı girerse erken doğum diyorlar mutlaka doktora görün canım
Gamzeahsen asli_tpbg sancım yok ama bazen sanki hasta olacak gibi hissediyorum sanki hamile değilim de günüm gelmiş yaklaşıyor gibi hissediyorum
Gamzeahsen pyymamm aynen sağlık ocagındaki ebe bilir mi benim doktorum memleketimde ben ayda bir kontrole ona gidiyorum hep orda doğum yapcam yaşadığım yerdeki doktora pek gitmedim
asli_tpbg Gamzeahsen bence bir doktoruna danış canım erken doğum belirtisi olabilir genelde böyle belirtiler erken doğuma neden olabiliyor
Gamzeahsen Fatos0277 çok teşekkür ederim benim aklıma da ilk baş adet tarihi yaklaştığından gibi geldi ama olur ya dedim belki erken doğum ney olur doğru aslında tarihe baktım bu günlerde adet oluyordum ben belki ondandır o zaman az da bir olsa rahatladım teşekkür ederim canım ya
Tumurcuq Gamzeahsen rahim agziniz kacdir? Benmde erken dogum riskim varda...yarin doktordan donunce bizede soylersenz sevnrm..bendede ara bir olurda agri
Gamzeahsen tugbaak49 bende aynı kıştan dolayı düzgün yürüyüş yapamıyorum tek çıkamıyorum her yer buz olduğu için