Esradegrmen Hayal11 bayraklı central hospital Özer Gürbüz beye görünün. Kuzeniminde 9 yıl çocuğu olmadı yapmadığı tedavi kalmadı taaki özer beyle tanışana kadar çok şükür iki tane çocuğu var şimdi
Hayal11 Esradegrmen ben şuan eşine gidiyorum neslihan gürbüz özer gürbüz evliler ikiside harika insanlar Diye duydum ve neslihan hanımla başkadım bir ucundan tabbim hayırlılarını nasip etsin benden hormon testi eşimden sperm testi istedikler pazartesi günü için
Bulutemine Hayal11 ben hemşire arkadaşıma sormuştum sakın aylık iğne yaptırma demişti bende 2 sene korundum şimdi hamileyim 7 aylık
Hayal11 Bulutemine ben bir yıl aylık korunmak iğnesi vuruldım 8 aydır uğraşıyorum gebe kalamıyorum denediğiniz bir yol var mı bitki çayı vs
Asl_93 Hayal11 camım İzmir değil ama Ankara’ya gidebilirsen Cihangir çakıcı var mükemmel bi doktor ben yeni doğan yoğun bakım hemşiresiyim bu doktor ile çalışıyorduk 8 yıl 10 yıl uğraşıp bu doktoru bulup anne olanları gözümle gördüm 😍🙏🏼
Hayal11 Eşim bugün kan verdi ve prolaktini 35 çıktı ortalamanın üzerinde dendi erkekte ilk defa duyuyorum testesteron 13 dendi o normalmiş şimdi sonra sperm testi istedi daha onu yaptırmadık başına gelen var mı ?
Hayal11 Ayse070707Ayse evet canım kaldım şükür şuan 2 aylık hamileyim ben yürüyüş ve diyetle çözdüm şeker yüksekliği vardı bende açlık 114 civarıydı Prolaktin 65 falandı 62 kiloydum ama buna rağmen bir kilo bile farkediyor 55 kiloya düştüm tam buğday ekmeğine döndüm ve o ay hamile kaldım Allah’ın izniyle 🤲