Prenses39 Hamileyken elektrikli battaniye kullanan var mı ben kullanıyorum soğuk olduğu için sakıncalı mı bilgisi olan yazabilir mi
Seymabebgm Prenses39 bence sakincali ya ama soguk oldugu icin mecbur kullaniyorm diyorsun istici filan yaksan yakinina
Semadefne35 Prenses39 bende doğru bulmuyorum çok scak suyla bile duş almamz doğru değilken elektrkli battaniye direk gevşetebilr kasları bide Allah korusun suyun falan gelir farketmeden 😱
Sevendays Prenses39 Ben ilk 3 ay hic kullanmadim 3 aydan sonra yatmadan once taktim asiri sicak olmadan cekip yattim yine ole yapiyorum
aysenur4 Prenses39 yatmadan yarım saat önce aç ısımsın yatak yatacagn wakit kapat öyle yapıyprum ben bişide olmadı o acıkken yatıcak değilsin hoş
Prenses39 Seymabebgm üzerine battaniye de serdim ılıkta sürekli çalışıyor bazen o kadar aşırı sıcak etkisi olmuyor aslında
Prenses39 Semadefne35 çok sıcak olmuyor aslında ılık ayarda birde üstüne battaniye de serdim bir de bugün zararlı diye duydum aklıma geldi şimdiye kadar hep yattım hiç aklıma gelmemişti
Marinedeniz Ben sakincali oldugunu dusunmuyorum sonucta kaynar suyla kiyaslanamaz yataga ilk girdignde bi sicaklik guzel oluyor gece boyu acik birakmazsan bir sorun olmaz bence canim
Semadefne35 Prenses39 uyumadan önce fişini çekiyosan problem olmaz canm ama muhakkak fişi çek ılıkta bile brakma Allah korusun
aysenur30 Prenses39 çok sıcak iyi değil diye biliyorum duş alırken bile ılık su ile alıyorum ben sıcak olmasın diye