Sherylady Yelizhasdemir canım kasılman veya sancın varsa sokuyorlar seni. Ama 30. Haftalardan sonra genelde şikayetin olmasa bile doktor tedbir amaçlı sokuyor. Sancı ölçen bebeğin kalp atışını dinleyen bir alet. Yatıyorsun karnına ufak toka bağlıyorlar o sancını ölçüyor makinadan çıkan kağıttan görüyor doktorun.
AsenaArda Yelizhasdemir 32. Haftadan itibaren doktorlar NST istiyorlar bende ilk 32. haftamda net' ye girmiştim
Begonia Yelizhasdemir Burada ileriki haftalarda girenleri gördüm ama NST’ye 32. haftadan sonra girilmesi gerekiyor. Doktorum her hafta kontrol ve nst istedi. Geçen hafta gittiğimide bebek uyuyordu tam üç kez girdim.🙄 Doktor NST’yi beğenmezse tekrar giriyorum. 25 dk sürüyor.
Ztbr 34 35 hafta gibi baslaniyo bildiğim kadarıyla risk varsa daha erken basliyo doktorlar ona bı cihazbagliyolar bebeğin kalp atışı ve sancina bakiyolar cnm
Sherylady Yelizhasdemir normal canım senin haftanda ben hatırlıyorum annem kardeşime hamileyken hiç ağrı sancı hissetmedi ama nstye girdiğinde aşırı sancısı cıkmıştı. O sebeple önlem amaçlı bakarlar yani kasılma açılmayı tetikliyor malum.