Esra13 Nehir66 77 ile hamile kaldim şuan 82 yim . Doktor iyi dedi . Evdeki tartı 85 gösteriyordu, çok üzülüyordum. Sonra bi kaç yerde tartıldım ,evdeki yanlışmış.
Nehir66 Esra13 aynen canım çok almamışsın ☺️Evdeki tartılar genelde bu şekilde bi kaç kilo fazla gösteriyorlar 🤦♀️
iremmm00 Belislina evet yiyordum ve sofradan koşarak lavaboya gidiyorum kusmaya en fazla 10 dk midemde kalıyordu ne yesem
Beybitooo Belislina ben 27.haftaya girdim 13.kiloya adım atıyorum ama 45 kiloyla hamile kaldım rahatsız olmuyorum 🙄
MeeL Belislina ben 22 haftalikken 6 kilo almisim smdi 23+4oldum kesinlikle 2-3kilo daha aldim onun ustune malesef.tartilmadim ama belli 😅 52 ile 2.kez gebe kaldim dogum kilolarimi tamamen veremeden.22.haftada 58 dim doguma kadar kimbilir kac olurum 😅 ben cok alanlardanim 😅
SedaSoner Haftada 4 kilo ile devam ediyorum, kilolu hamile kaldım inş 7-8 kiloyla kapatırım bu serüveni 😅 aşırı şişiyorum ama ellerim ayaklarım, 2 aydır hiçbir yüzüğüm olmuyor ayakkabılarım sıkıyor 🤦🏼♀️
Snmgks Belislina 24 haftalık hamileyim 66 ile kalmıştım 3 kilo vermişim. Verdiğimden 2 kilo almışım 65 kiloyum ama çok istifra etmiştim 😟