denizz1009 Pcoslubiranne iremapo Didemalkanendik Çok teşekkür ederim cevaplarınız için ilk defa gidicem de merak ettim o yüzden 🙂
NaimeYilmaz Verırde özel gibi anını ıyı goruntusunu yakalayarak verırmı bılemıorm ben gıttgmde bulanık bısey vermıstı
denizz1009 NaimeYilmaz 1987gokce Ceyduygu Kubra15 Sempatik Kızlar sağolun cevaplarınız için. Gittim geldim doktora cihaz o kadar eskiydi ki vermez diye düşündüm verdi sağolsun ama tabi fazla net değil. Benim şaşırdığım 14. Haftada cinsiyet tahmininde bulundu doktor. Kendi doktorumun tahminiyle aynı böyle olunca cinsiyetimiz de netleşti 🙂
Ceyduygu denizz1009 Veriyor hatta ben özele gidiyorum devlete de bence devletin verdigin ultrason fotografi daha netti.
Kubra15 denizz1009 canım ben devlet hast. çalısıyorum. Personel olmama rağmen resmini basıp verirmisiniz diyodum. Özellikle söylemezsen vermiyolar. Her ultrason cihazı film basar. Verip vermemek doktora kalmış. Sen isteme hakkına sahipsin.
1987gokce denizz1009 hayırlı ugurlu olsun gülüm Allah sağlıkla sihhatle kucağına almayi nasip etsin 😊