Sedley Deletedmom137 banyodan sonra olsa iyi gün içinde sürekli kaşınıyorum evde maymun gibi geziyorum 🤣🤣🤣
Sedley Duygunecla Deri altında iğne batıyor gibi oluyor aynaya bakmak aklıma gelmedi ama kaşıntı değil resmen iğne batıyor
Sedley Pembepanterr Ben kaşıntı yüzünden huylandım koltuk altıma iğne batıyor orayı kaşıyorum kafam kaşınıyor orayı kaşıyorum ordan omzumu kaşıyorum göğsümü karnımı derken kaşıya kaşıya bi hal oluyorum 🙈🙈🙈
Sedley Deletedmom137 Aynen öyle valla ana olmak zor hamilelikle başlıyor zorluğu. Allahım hepimizin yardımcısı olsun 🤲🏻🤲🏻 Bebeklerimize sağlık versin 🤲🏻🤲🏻
cimcime_vili Sedley sonra kendimi duş alırken buluyorum suyun altnda gayet iyi ama çıkınca yine başlıyor 😆😆😆😆
Sedley cimcime_vili Hamileyken duşa girmekte zor oluyor eskisi gibi sıcak suda duş alamıyorum o yüzden üşeniyorum ev içinde maymun gibi kaşına kaşına geziyorum 🤣🤣🤣
Deletedmom137 Sedley minicik şeylern bize yaptıklarına bak yahu sağlıkla gelsinlerde çekicez artık canım
Sedley Deletedmom137 Amiinnn onlar iyi olsun yeterki biz anneler her zorluğa göğüs gerecek kadar güçlüyüz 🥰🥰
Yasmin07 Benim de sağ göğsümde oluyordu sanki sinek ısırmış gibi hem acıyordu da 😂yalnız hepbaynı noktaydı
Degisken Hamileyken her an her yerimiz kaşınabiliyor:) bende sir den alerji olmuştum sir nereme değse yırtar gibi kaşırdım
Sedley Degisken Doğumdan sonra mi geçer ne zaman geçer bilmiyorum valla inşallah en yakın zamanda geçer kaşıntı zor