Meliha_nur ruya07ra ben cok korktum normal dedim ama keske demeseydim yasamadigim kalmadi tek cocuk ve hem normal hem sezeryan dpgum oldu 😢😢😢 keske olmasaydi
Esila4549 ruya07ra bende sezeryan istiyorum doktorum 39 a kadar bekleyelım gelmezse sezeryan dedı bakalım
rukenoz Şu an çok mutlu oldum bu başlığı görünce ☺️ Ben de pazartesi sezaryen olacağım ve biraz endişelerim var. Hayırlı uğurlu olsun bu arada, Allah analı babalı büyütsün 🙏🏻 Biraz daha detay verebilir misiniz ☺️
ruya07ra rukenoz Teşekkür ederim. Bende normal doğumdan çok korkuyordum kendi isteğimle 39.hafta sezeryen oldum. Pişman olmak en büyük korkumdu. Spinal sezeryen çok rahattı belden bi iğne yapıyorlar normal bir iğne acısı belden aşağın tamamen uyuşuyor 5 dk sonra bebek çıkıyor. Bebeğin kıyafetleri giydirilirken dikişler atılıyor. Zaten aklın bebekte çok güzel bir duygu kendinde zaten uyuşuksun hissetmiyorsn sadece naptıklarını biliyorsun. Sakın narkoz alma narkoz alırsan hem bebeğe zararlı hemdr ağrılı uyanıyorsun. Dikiş işlemin bitincede odana çıkarıyorlar ağı kesici serum yapılıyor. 6 saat sonra ayağa kalkabilirsin. Gaz sancısı gibi bi ağrın oluyo. Bol bol yürü hiç yatma yatakta. Ben gece bile koridorda yürüdüm. Sonraki gün taburcuydum kıyafetleri giydim hoplaya zıplaya evime geldim. Allah kolaylık versin sanada
Defdef rukenoz spinal sezeryan oldum hiç korkma doğum anında zaten hiç bişey hissetmiyosun sonrasında 3 gün ağrın oluyor o kadar oda dayanılmıcak bişey değil ❤
ruya07ra Teşekkür ederim. Bende normal doğumdan çok korkuyordum kendi isteğimle 39.hafta sezeryen oldum. Pişman olmak en büyük korkumdu. Spinal sezeryen çok rahattı belden bi iğne yapıyorlar normal bir iğne acısı belden aşağın tamamen uyuşuyor 5 dk sonra bebek çıkıyor. Bebeğin kıyafetleri giydirilirken dikişler atılıyor. Zaten aklın bebekte çok güzel bir duygu kendinde zaten uyuşuksun hissetmiyorsn sadece naptıklarını biliyorsun. Sakın narkoz alma narkoz alırsan hem bebeğe zararlı hemdr ağrılı uyanıyorsun. Dikiş işlemin bitincede odana çıkarıyorlar ağı kesici serum yapılıyor. 6 saat sonra ayağa kalkabilirsin. Gaz sancısı gibi bi ağrın oluyo. Bol bol yürü hiç yatma yatakta. Ben gece bile koridorda yürüdüm. Sonraki gün taburcuydum kıyafetleri giydim hoplaya zıplaya evime geldim. Allah kolaylık versin sanada
Haticemre21 ruya07ra mesajınızı gorunce bende cok Mutlu oldm zorunlu sezeryan olcam 28 subatta korkum endiselerim de vardı ilk bebeğim bide burada guzel yorumlar gorunce mutlu olmaya başladım 😍🤗🙏
Talentedmom ruya07ra Ay ne güzel ya benim çok ağrım oldu sezeryandan sonra herkesin bünyesine göre değişiyor tabi
Badevehande ruya07ra aynen öyle valla. Benimde sezeryan olacaklara tavsiyem bebek kıyafeti 5-6 takım koysunlar bide ketılla pamuk koysunlar bebek ıslak mendille pişik oluyor. Pişik kremini ,göğüs ucu kremini ve depend unutmasınlar ❤️
Ozguu ruya07ra bende zorunlu sezeryan olucam bu ay ama spinal istiyorum aslında ama migrenim var ve çok baş ağrısı yapıyo diyolar bebeğine ilgilenemezsin gibi cümleler çok duyuyorum. Gerçekten baş ağrısı yapıyomu😔😔
Haticemre21 Melegimibekliyorum 39 hafta. Mart 2 demisti aslnda doktorum sancilarm falan cok çıkıyor nst de 28 subata çektik ama daha da erken acil geleblrsn belli olmaz dedi
yldzpnaar96 Beni komple uyuştursunlar mümkünse belden iğne vururken duramam kıpırdarım yanlış hamle olur flan korkuyorum yani
Dmrzlm Benimde ilk doğumu normaldi cok eziyetliydi dikişim coktu 2.dogumumu istekli sezeryan oldum ama tüm narkoz aldıgım için gözümü actıgımda felaket Bi agrı acı hissettim 2.3 saat sonra agrım azaldı ertesi günü ewe cıktım her işimi kendim yaptım suan 3. Hamileyim24+3 belden uyusturmalı olucak hem korku hem heyecan karısık duygular içindeyim rabbim tüm hamilelerin sag saglim kucaklarına almayı nasip etsin inş kolay dogum yok elbet her dogumun zorlukları olucak
Anne_elif Ozguu ben de dün doğum yaprım spinal. İğne belden vurulurken asla kendini oynatma ve her şeyin çok iyi olacağına inan İğne asla acıtmıyor bunu bil isterim. Kesinlikle çok rahat bebeğinle ilgilenirsin ağrın şiddetli olmayacak. Hatta ilk 4 saat ağrı adına bir şey olmıcak endişe etme sonrasında da bişi kalmıyor zaten hafifliyor.
ruya07ra Ozguu ayağa kaldırıyorlar 6 saat sonra faln tavsiyem ağrı kesici serum yapılıyor o gün ayağa kalkmadan 15 20 dk önce yaptır kalk. Her kalkışını ona ayarla ayağa kalkarkn ağrın olmaz çok yürürsün ne kdar yürürsende o kdar çabuk geçiyor
Ozguu Anne_elif allah analı babalı büyütsün 🙏🏻🙏🏻 valla çok sağol canım içimi rahatlattın adeta . Çevremde ağzı olan konuşuyo insanın kafasını karıştırıyorlar 😔🤷🏻♀️
Anne_elif Ozguu kafaya takma iyi düşün iyi olsun. Ben inan cuma yaşadım doğumu ve iyiki dedim. Sadece ameliyat sonrası yatma yürü kahve iç bitter çikolata kata ye