Ysnrgnc Sirkeli suyu şiddetle tavsiye ederim, ama doktora git mutlaka. Benim 20lik dişim çürümüş çok kötü ağrıdı 25+5 teyim antibiyotik kullandıktan sonra çektirdim geçen hafta. Çok geçmiş olsun
Bus_ak18 Ysnrgnc kuzum sirkeli su denedim tuzlu yağ denedim sarımsak denedim sirkeyi pamuga bastım denedim ama geçmemişti o gün dişim çok kötüydü şuan çok şükür iyiyim. Doktora gittim parol kullanablrsin dedi. Diş doktorumda antibiyotik yazdı senin diş ölmüş bi işlem yapamam doğumdan sonra gel dedi gönderdi. Çok şükür simdilik iyiyim
Ysnrgnc Bus_ak18 valla benim 20lik çok kötüydü işte çektiler benimkini gebelikte çürük enfeksiyon falan da iyi değil, bir de gebeliğin sonuna kadar tekrarlarsa 10 kere antibiyotik kullanılmaz diye doktorlarla konuşup çektirdim ben
Bus_ak18 Ysnrgnc anladım kuzum zaten ben hamileliğin başındayım şuan. Daha öncede bi düşük yaptığım için şuan çekim dolgu vs yaptıramam doktorda risk var ama dayanamıyosan yaptırablrsin demişti (kadın doğum doktorum) inşallah birdaha ağrımaz da bunları yaşamam. Geçmis olsun sanada kuzum
Vrlkdr Bus_ak18 geçmiş olsun canım ben gidemedim bugün dişçiye. Yarın gidicem inşallah. Umarım senin de ağrıların diner
Bus_ak18 Vrlkdr inşallah canım şuanlık aşırı yok gece olunca artıyo mübarek 😞 ama Allahtan doktorum parol içeblrisn dedi