Bus_ak18 Adige09 kuzum yarın 2. Betamı vercem sonrada dişciye gitcem zaten. Hafta sonu hiçbişey yapmayacaklarını bildiğim için bunları denemek istedim. Yarın ilk işim gitmek zaten. Ama 4. Haftada bşy yapmıyolarmıs nettede araştırdım bakalm nolcak
Adige09 Bus_ak18 gebelere uygun antibiyotik ve morfinler var bende gece bi daha tutarsa agri gece acile gideceğim diş hastanesine.Bence sen yine de git
Bus_ak18 Adige09 Allah yardımcımız olsun eli kolu bağlı kalmak çok zor. Diş agrısı kabir azabına eş derler çok fena. Ağrı kesici verirse 3. Aya kadar bekletip 2 ay nasıl dayanırım bilmiyorum
Bus_ak18 AysennHE dün en son dayanamadğım yerde parol kullandım zaten canım. Gündüz bişeklde idare ediyorum ama gece çok fena oluyo kulağım uyuşuk şuan çenemi hissetmiyorum ağrıdan. Dua edin lütfen
AysennHE Bus_ak18 off kıyamam 😔Allah'ım Safi ismiyle acil şifalar versin insallahhh🤲bende çok dış ağrısı çektim geceleri ağrıdan ağlıyordum o yüzden seni çok iyi anlıyorum çok geçmiş olsun canım
Bus_ak18 Adige09 arabamız yok canım artık bugun ölsemde kalsamda yarını beklycem. Kan verdikten sonra doktora tekrar sorcam yazılı kağıt istycem ve diş hastanesine gitcem. Çok zormus sevincimi bile yaşayamadım ağrıdan🤢
Bus_ak18 Pambuk71 bakalım canım. Tek ağrı kesiciye de razıyım yada kaplama gibi bisey yapılsın idareten dayanılcak gibi değil 🤢
Pambuk71 Bus_ak18 parol ve largopen verdiler bana bende cok kötüydüm derler ya yerleri kemirdim parolun hiç bir zararı olmzmış bebe günde bir tane oldu sürüce
Bus_ak18 Pambuk71 1 kerede çok dayanmaz ki canım ya yarın kesin gitcem zten çok gecmis olsun kullan hemen aldıysan
Bus_ak18 Yagmuroyku tarçın dişin arasına dolar kuzum ya toz şeyler rahatsız edio ama çekirdeği napmam gerekiyo. Bende zeytinin yarısını koyuyodm dişimin üstüne ama çokbi fayda etmiyo
Bus_ak18 Lamia65 ağrıyo kuzum ya dayanmaya çalısıyorum simdilik umarm gece yine dünki gibi olmaz. Çok saol çok düşüncelisin
Damlapilatin Pambuk71 kac haftalik siniz bide bu ilaçları size hangi doktor verdi kadın doğum mu dişçi mi
Pambuk71 Damlapilatin 22 haftalık hamileyim bu ilaç ları aldımda 20 haftalıkdık galiba doktorumu aradım muane oldugum oda gel bakıyım rapor veriyim dedi ben diyarbakırın ilçesindeyim batmana gidiyorum Kontrlere gelemem gel git sıkıntı duramıyorum dedim oda dişciye git beni ara ilaç yazınca dedi dişcede bana onlrı yazdı genelde hamillerw yazıyorum dedi kendi doktrum teyit etti onayladı benim 20 lik dişim bogazlarımı yüzümü şişirdi ciiddi anlamda cok Zor anlar yasadım
Yagmuroyku Bus_ak18 tarçını dişine sürebilirsin canım zeytinin de çekirdeğini istersen kır istersen direkt üzerine koy canım
Beyzax0 6 haftalikken dis agrisina antibiyotik ve agri kesici kullandim suan 19 haftalik olduk dun tekrar antibiyotik ve agri kesici verdiler ilac icebilirsin bebege zarari olmiyicak ilaclar veriyolar enfeksiyon varsa onun zarari ilacdan daha cok bebege