HemsireAna Kızlar e-bebek de aventin ürünleri indirimde bugün de , pp biberon seti mi yoksa ayrı ayrı iki tane cam biberon almak mı mantıklı 🤷🏻♀️ Kafam çok karışık
tambirminnos HemsireAna ilk aylar için cam daha sonra bebekler kendileri tutmak istiyorlar cam ağır olduğu için tutamıyorlar plastikde alın tavsiyem ellerinden biseyler atmaya basladıklarındada küçük kazaları önlemis olursunuz
Zeyneptoprak HemsireAna eğer sadece sağımla beslemiceksen 1 tane ufak cam alman yeterli canım avent yada chicco tavsiye ederim onuda hastaneye yanına alırsın
edatmr HemsireAna ben 125lik cam aldım bugün. Emzirmeye odaklıyım bir tane bulunsun diye aldım. ama emmede problem olup sağıp emzirmem veya mama gerekirse ikisinden de alırım diye düşündüm.
HemsireAna sukranaslier MNaz Kızlar bi tane 240 ml cam bi tane 125 Ml cam almayı düşünüyorum fakat ilerleyen zamanlarda kendi su meyve suyu bişey içmek isterse cam kötü olmaz mı 🤷🏻♀️ Küçük olanını plastik mi alsam acaba aventin karar veremedim 🤷🏻♀️🤷🏻♀️
MNaz Bende bı tane 125 ml aldım bı tane 260 ml cam değil ama arkadaşım set almış gereksiz bı tane yetiyor demişti
HemsireAna Kızlar bi tane 240 ml cam bi tane 125 Ml cam almayı düşünüyorum fakat ilerleyen zamanlarda kendi su meyve suyu bişey içmek isterse cam kötü olmaz mı 🤷🏻♀️ Küçük olanını plastik mi alsam acaba aventin karar veremedim 🤷🏻♀️🤷🏻♀️
ikincimucize HemsireAna kendisi tutup içecek aya gelene kadar zaten biberonunu değiştirirsin bence 18 aylık oğlum var neredeyse 10 biberon kullandık cam kırıldı plastikte bir süre sonra içim almıyordu vermeyi
sukranaslier HemsireAna MNaz hayır benim yeğenim 3 yaşına girecek doğduğundan beridir kullanıyor ablam sadece üst emziğini değiştiriyor hiç bir şekilde kırılmadı aşırı dayanıklı korkmayın çok sağlam
MNaz Tabi ki cam daha sağlıklı ama ilerde düşürüp kırabilir ya da kafasına falan düşer diye aklıma geldi bende diğerinden aldım
Ayc34 Bende bugün avent almak için gittim ama nuk alıp döndüm çalışanın tavsiyesi üzerine havayı dışarıya veren özelliği hosuma gitti ☺️ Bi tane ufak aldım belki tutmazsa başka marka denemek için
Elifcek Bende ikizlerim için chicconun 150 ml olanından yanında emziği hediyeli biberonunu aldım ilk defa bebeklerime bi ürün aldım YouTube da hep chicco önermişler acaba nasıl olur bilemiyorum
Zeyneptoprak HemsireAna eğer sadece sağımla beslemiceksen 1 tane ufak cam alman yeterli canım avent yada chicco tavsiye ederim onuda hastaneye yanına alırsın ek gıdaya geçip su falan verceğin zamanada daha çoookk var o zamanda alıştırma bardağı tavsiye ederim
Elizvedeniz HemsireAna bundan bir hafta önce yanlışlıkla iki ürün pp biberon seti sipariş vermitim aventten. 230₺ almıştım 4 biberonu 120₺ verdim burdan bi arkadasa 😂