Merve_kucuk Kizimmmm Elbise tarzında olanından aldm modanisadan ama açığım ben :) https://imgyukle.com/i/nNCUro
Ummugulsum_44 Kizimmmm trendyolda 60₺ ye alt üst uzun kollu önü gömlek tarzı düğmeli var ben de aldıktan sonra gördüm çok güzel duruyor bakmanızı tavsiye ederim fiyatıda çok uygun bence
Sahika3 Kizimmmm suwen mağazasında pembe bir sabahlıklı ve altı üstlü takım aldım çok hoş bakabilirsiniz avmlerden görürseniz😊
Merve32 Lohusa sepetinde güzel şeyler oluyo bakın derim ben mağazadan aldım sabahlık alıcam ama o siteden
Merve_kucuk Kizimmmm Aldığım bedeni unuttum ama sipariş verirken kaç haftalık ve kaç kilo olduğunu soruyorlar sana ona göre bedenini söylüyorlar ☺
Sahika3 Kizimmmm benim dediğim model uzun kollu ben de tesettürlüyüm ama internet sitesinde yok mağazasında görebiliriniz kaldıysa eski sezon çünkü😊
Kizimmmm Hulya90 set halinde almak istiyorm. Geceliklerin sabahliklarin bacak boyu nasil tam bileklere kdr mi aceba?
Hulya90 Kizimmmm elbise şeklinde almadım normal altı üstü ve sabahligi var sabahligi aşırı uzun değil ama arkamı kapatıyor. Alti uzun bilekler gorunmuyor