Selinnar Yani hissetiğiniz ilk şey neydi gebelik testi yapmadan önceki ilk anladığınız his durum neydi
aesma Selinnar iştahsızlık başlamıştı bende bir anda bide adet gecikmesi olunca şüphelendim test yaptım 🙂
Mineszn Selinnar adet olucakmışım gibi bi ağrı ama aynı zamanda iştahsızlık koku hassasiyeti derken test yaptırdım
Didemalkanendik Göğüs hassasiyeti ve kasık ağrısı olduu beklediğim bi gebelikti zaten adet günşmde test yaptım pozitif çıktı
Tiredmom hiç anlamadım yada ihtimal vermedim o kadar adet sancısı çektim ki ha sabah ha akşam dedim bu arada da ah oldum deyip ağrı kesici içtim 3 sefer falan kesmiyordu agri mi 2 gün geçti test yaptım kipkirmizii
Aysehatun Selinnar mide yanması yaşadım adet tarihiminden 5 gün önce her sabah, birde uyku hali ben gece geç yatan insanım erkenden kafamı koyduğum gibi uyuyordum sonra adetimin 1 gün gecikmesiyle hamile olduğumu öğrendim 🙏🏼😇🤗
busrasahinn Selinnar yüzümde bı değişiklik vardı farklı gelmişti bide çok çabuk yoruluyodum 😂 şüphelendim bı tuhaflık var dedim 3 gün sonra test yaptım adetim bir gün geçince çıktı şimdi 12 haftalığım😊
yefeninannesi Adetime 4 gün kala erken teste öğrendim bende ki belirti de kafa sersemliği baş dönmesiydi 🙏🏻
Fulyag Selinnar Benim birliktelikten 3 gün sonra karnımda şişkinlik ve kasık ve bel ağrılarım başlamıştı daha önce hiç yaşamadığım bir durumdu ve öyle olunca hamile olabileceğimi düşündüm adetten 5 gün önce yaptım çıktı
0114 Korunmayı bıraktığım ay inanılmaz derecede kaşık be bel agrım vardı yerimden kalkamıyordum adet gününde başlardı normalde ağrılarım 1 hafta vardı kan testi yaptırdım pozitifti çok şükür 😊
GizemDksz Selinnar ben adet tarihim geçmeden anladım. Aslında hissettim. Anne olmayı çok istiyordum. Belimde ve kasıklarımda ağrı hissediyordum. Test yapmak için o kadar bekleyemedim. Adetime 3 gün kala kan testi ile öğrendim. Allah’ım isteyen herkese versin🙏🏻