HilalG kızlar hala ben bile inanamıyorum adet olucam diye beklerken hamile olduğumu öğrendim umudunuzu kesmeyin❤ en umulmadık zaman da rabbim o mutluluğu veriyor ❤🌸🌸🤲
__birafitap__ HilalG şaka mı yapıyorsun kuzum ya çok sevindimmmm🦋🦋🦋🦋 sağlıkla kucağına al inşallah evdeki testle mi öğrendin kuzum
drn5410 Yaa Hayırlı olsun inşallah canım 😍 Rabbim hayırlısı ile sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah 🌹 🤲
Duyguaydin81 HilalG benimde böyle olmuştu her ay bekliyordum hep negatifti kasım ayında hiç beklemediğim bir anda bir baktım hamileyim 😊😊
Tuqceee33 HilalG bende umudumu kesmiştim artık hatta test bile yapmadım günüm geçtiği halde arkadaşım zorlamasaydı ben normal hayatıma devam edecektim, ocak ayında süpriz bir şekilde öğrendim nasip işte onca ay boşa üzülmüşüm🤭
HilalG Tuqceee33 bende öylesine yaptım zaten yoktur en azından randevu felan alırım şimdiden diye Allahın işi işte 😊
Tuqceee33 PelinCemre teşekkür ederim, sık idrara çıkma, göğüs hassasiyeti (dolgunluk ve sızlama) birde çok iştahım açılmıştı hiç doymuyordum🤣 bu belirtilerim olmuş ama ben hiç gebeliktendir diye düşünmedim öyle ki umutsuzdum nasip işte🌸
HilalG kızlar toplu cevap olsun ikinci iğnem 3 aydır ilaç kullanıyorum 2nci ay iğne olmadım gelişmedi 3ncü ay gelişti ve iğnenin 16ncı günü🤗
EsraOzsusam HilalG aynen bende bıraktıgım ve umudumu kestiğim anda olmusth şok olmuştm:) Allah herkese nasip etsinn🤗
Aysegulum27_ HilalG adetine üç dört gün kaldığını nerden biliyordun ki .iğneden sonra genelde 15.gün felan adet olunur diyorlardı.sen 16 günde yapmışsın