1tgbadunya Bunları konuşalı 1 hafta oluyor canım. 1 hafta içerisinde nefroloji bölümü açamazlar, 1 hafta içerisinde okadar yüklü maliyetli cihaz eksikliklerini tamamlayamazlar kendi ağızlarıyla söylediler çünkü. Bende Canan hanıma gittim bana burda doğuramazsın protein kaçağın var herhangi bir komplikasyonda müdahale edemeyiz nefroloji bölümü yok diye dedi. Emine hanıma gittim muayene oldum durumumu anlattım ne diyorsunuz burda doğurabilecekmiyim dedim bilmiyorum bakıcaz dedi. Bir doktor nasıl böyle bir cevap verebilir ? Yüzyılda görümcem doğum yaptı ve geçen mastit olduğu için kontrole gitti bende o doktora muayene oluyorum. Beni sormuş nerde niye gelmiyor diye görümce de başka hastaneye başladı ama böyle böyle söylemişler mümkün mü diye sormuş doktor gülmüş resmen saçmalama onun durumunda ne var ya doğurturamayacak ne var da yapamayız diyorlar demiş onlar korktukları için yeni açıldığı için öyle demişlerdir demiş. Valla hastane acayip lüks odalar VIP resmen herşey dört dörtlük ben zaten o yüzden istiyordum hani ağım şahım bişey olsun diye. Ama o güzelim hastanede doktor yokkkkkk👎