Anasinifci Merhaba arkadaşlar iki gündür karnım günde 6-7 kere sertleşip kasılıyor magnezyum kullanıyorum günde bir tane ona rağmen oluyor bu sayı normal midir
Adige09 Anasinifci magnezyumu 2 ye cikar canim benim de hic gecmiyor ama 33 34 ten sonra kudurdu resmen gunde 10 kere oluyordu dinleme dinlene bu haftayı bulduk 38+1 iz bol dinlen yorulma ve de magnezyumu 2 ye cikar
tambirminnos Anasinifci benim ilk gebeliğimde oluyordu 28den itibaren sancım görünüyordu nstde, calışıyordum ve hemşirelikte pek dinlenmek mümkün olmuyor dr dinlen diyordu sürekli 32de izne ayrıldım bu yüzden bol bol dinlenin uzanın
Szeys Anasinifci Gün içinde 5 6 kereden fazla olmaması lazım demişti doktorum. Sen de bi doktoruna sor bence. Sancın olabilir
Pamuk123 Anasinifci ilk gebeliğimde 28 de sertleşme başlamıştı bendede sancım yoktu ama karnım taş gibi oluuordu bi süre sonra yumuşuyordu öyle öyle 32 de 1 cm açılmayla yatışım yapıldı evde 5 hafta yattım dinlendim 37 de doğurdum sadece dinlenin ve bol su için kendinizi hiç yormayın😊
dilara123_ ara sıra benimde oluyor bende 29+1 im ama dinlenince geçiyorsa sorun yok demekmiş magnezyumu sabah akşama çıkardım ben
Anasinifci dilara123_ önceden de oluyordu da günde bu kadar çok olmuyordu olunca 15-20 saniye sürüp geçiyor
RuzgarsMommy Bende de ilk defa oldu 1 saattir geçmedi taş gibi karnım göğsümün altindan itibaren sıkıştırıyor gibi sert bi hiss oldu magnezyum eksikliğinden mi oluyor ben kullanmiyorum henüz
Anasinifci RuzgarsMommy ben ilk olduğu zamanlar yani yaklaşık bir ay önce doktora söyledim kasılma sertleşme olduğunu magnezyum yazdı hemen bi danışın isterseniz bi de o kadar uzun sürmemesi lazım sanki benim 20 saniye olup geçiyor
RuzgarsMommy Anasinifci uzandım soda ictim daha iyi şimdi doktor randevuma 2 hafta var ama devam eder ve tekrarlarsa söylicem evet şuan bişey kullanmıyorum
tambirminnos Anasinifci benim suyum hep en üst sınırdaydı 36+4 te yaptım 4 gün normal dogum için bekledik ama kordon kısalığıda varmış o yüzden sezaryen olmuştum suyumun fazla olmasından kaynaklı erken olabilir demişti drm