lleyla4545 40+4 üm biraz önce lavobaya girdim baya bi jöle kıvamlı akıntım geldi ama renkli değil pembemsi yada kırmızı değildi. Adet sancısı gibi ağrılarım da var. Ama bu gelen sizce nişan olabilir mi ?
gezentianne lleyla4545 İlla kanlı veya renkli olması gerekmiyor. Sümüksü sarı veya beyaz da olabiliyor
Bellazarea lleyla4545 Benim şeffaf-beyaz gibi gelmişti, daha sonraki günlerde kahverengi şeklinde geldi
Ozgdnc lleyla4545 kuzenimin ki şeffaf jöle gibi gelmiş. Bir peçete dolmuştu dedi. Nisandir gelen muhtemelen
Canoglumbenm lleyla4545 benim beyaz şeffaf sumuksu akıntı gelmişti yoğun bir şekilde . 2 hafta sonra Doğum yapmıştım cnm . İlla kanlı veya kahverengi olması gerekmiyor
lleyla4545 gezentianne baya çok geldi benim de şeffaf hafif sarımsı gibi acaba doğum başlıyor mu Ki 🙄
gezentianne lleyla4545 Evet dogumun yaklaştığını gösteriyor ama 1 gün de olabilir 5 gün de.telaşlanmayın
lleyla4545 Ozgdnc aynen benim de öyle 2 peçete dolu geldi. Afedersin açık konuşuyorum ama. Sancı mı beklemeliyim şimdi evde acaba
Ozge1907 Bende 34 haftamdayım aşırı bi şekilde her tuvaletten sonra geliyor enfeksiyonmu nişan mı çok endişeliyim 😮
Ozgdnc lleyla4545 evet sordum şimdi yine ona sancılarınizi bekleyin 🤗 doğum yakın, bir avazda inşallah 🙏🙏🙏
Adige09 Koyulaşmasi gerekiyor ona bakarsak benim hergun oyle akintim geliyor bilemiycem doktoruna sor istersen cnm
Fatmaerturrk 10 gun once nisanim geldi kanli koyu sekilde 3gundur de seffaf şekilde jole gibi geliyo bende anlamadim 3 gundur de kasiklarimda adet agriisi gibi bisey var ama daha tık yok
Ozge1907 Bellazarea aynen dediğiniz gibi doktorum yarına çağırdı kontrol etmek için kesilmedi çünkü hala geliyor 🙄