Kizlar aranizda spiral taktiran varmi ?
Ben eylulde taktirdim, ilk ay adet olmadim, sonra oldum ve bu ay yine olmadim 😕 Anlamadim normalmi degilmi 🤷🏻♀️
Varmi benim gibi olan ?
Korunma Spiral
??
Bilgim yok canım üstte kalsın🌸
GulsunA ben 4 yıl sonunda 3. Bebegime sprial ile hamile kalanlardanım 😒 19+3 haftalık hamileyim canım çok güveniyordum spriale ama Allah nasip etti ömrü varmş insallah sağlıcakla kucağıma alırım tek istegim o spriali çıkarttrdım sorunlu bi hamilelik kanamalı oldu kesti şu an kanamam çok şükür Allaha bebegim tutundu ben ilk oglumdan sonra 5 yıl sprial ile korundum 2. Düsünyoduk çıkarttrdım 1 yıl hamile kalamadım 1 yıl sonra hamile kaldım dogurdm tekrar taktrdım 4 yıl snra hamile kaldim hic aklima gelmezdi böyle olacagi ilk baslarda çok şaşrdk düsünmüyodk çnki simdi ise dogacagı günü sabırszlıkla bekliyoruz Allah isterse her türlü nasip ediyor canım hiç bir korunma yöntemi kesin çözm degil bur daha da asla sprial taktrmam hayatımı mafetti yani mafetti derken kanamam çok oldu hastanede yattm damar yoluyla sorun oldu bayıldm sürekli bir daha asla taktrmam ve bu bebegimden snra da naparm hic bilmiyorum
Canim sprialla ilgili pek bir bilgim yok. Ama çevremden duyduğum kadarıyla sana bilgi vermek isterim. Sprial taktigin icin düzenli adet olmayı çok bekleme. Kimine yaramiyor çünkü. Genellikle de adet kanaması 10 günden fazla süren kanamalar olduğunu duydum. Sprial kayma yapabiliyor. Içinde paslanabiliyor. Ve genellikle sprial taktıran insanların çıkardıktan sonra çocuk sahibi zor oluyorlar. Benim bir tanıdığım kac yıllık taktırdı. Çıkardı şuan kadin hala tedavi görüyor. Çocuğu olmuyor. Ben çok taktırman taraftarı değilim. Ama yinede sana kalmış. Benim bildiklerim bu kadar canım..