• Sağlık
  • Tetanoz Aşısı Hakkında Her Şey Burada 💉

HappyMom bende 2 dozumu oldum 3.dozu dogumdan sonra nasipse tabiki herkesin kendi kararı ama doktorum bana hatırlatıyor demekki önemli bir durum :)

20 haftada ilk dozumu oldum. Bende arastirip cogunlugun kararindan yanayim

Dün ilk doz oldum 24 hafta, 4 hafta sonra gene olacağım ama çok ağrılı yanarak ağrıyor :(

Ben birincisini 18 hastalıkken ikincisini 22 haftalıkken yaptırdım

HappyMom birincisini yaptır haftaya ikincisinide yaptıracağım inşallah.

Bende 20 haftalıkken oldum ilki inanılmaz ağrıdı 1 hafta kolumu bile kaldıramadım agrısını söylemiyorum bile ama 2.sini hiç anlamadım

Bende 26 haftalikken 1.sini yaptırdım aşı olduktan 1 gün sonra ağrımaya başladı ve ağrısı 2 hafta sürdü felaketti diyebilirim dün de 30 haftalık olduk 2.sini yaptırdım bu sefer ağrı yok kısmet olursa inşallah doğumdan sonra da 3.sunu yaptırrm😊

HappyMom 1.sini 21. Haftanın içinde 2.sini 26. Haftanın içinde yaptırdım. Hiç ağrım, sızım, yanmam olmadı. Hiç bir yan etki de görmedim 🙏🏻 Çocuğum ve kendi sağlığım için elbette yaptırdım inşallah doğumdan sonra 5 dozu doldurucam.

Bende 2 doz yaptırdım 3. dozu altı ay sonra yaptırmam gerektiği söylendi.

Şuan 14 haftalığım da ne zaman yapmak gerekiyor ve acısı ne kadar sürüyor acab 20 haftalık iken memlekete yolculuk var aşıyı gidip gelince yapsam oluyor mu acaba

Buse0911 o kafaya takılacak bir durum değil eğer yoksa ikinizde de ve kan tahlilinden cikmadiysa birşey sorun yoktur.

Buse0911 hepatit b tabiki yaptırmadım çünkü dediğim gibi taşıyıcı olmadığın sürece bu aşıyı yaptirmiyorsun hemde gebelik de yapılmıyor. Varsa sorun oncesinde asi olunur veya doğum sonrası bebeğe asi yapilir.
      Sizde bir sıkıntı yoksa hepatit b aşısı olmucaksin
      Sadece tetanoz.
      Onu da yaptırdım ben.

20 . Haftada yaptırdım iki doz yaptılar ilk dozu biraz ağrılı sanki kolunu bi yere carpmışsn gibi ağrıyor ama ikinci dozunda hiç ağrı olmuyor onuda 4 hafta sonra vurdurmuştum