Eva41 Kızlar bugün 22+2 oldum da önceden bebeği kasıkta falan hissederdim bazen hala öyle ama bugün sanki göbeğimin az yukarısında hareketler oluyor bebek mi o ? Bugün ilk kez yukarda hissediyorum hareketleri
Ecrinbzkrt Eva41 bende öle 21 oldum bugun hep kasıktaydı bugun yukarda hıssedıyorum hareketlerını inş bebiştir canm🥰☺️🤲🏻
aysenur30 Eva41 ayakları orda tekme atıyor canım ben senin haftandayken renkliye girdim ayakları oradaydı doktor bakarken vuruyordu çünkü 🤗
Angello Eva41 bebegindir hele bide olsun 26 haftalik fln esya uzerinden blli oluyo 27 haftaligim yeni yeni esya uzerinden daha cok blli olmaya basladi cok mutlu edici bisi bambaska bisi anlatamam minicik bi can karninda yasiyo iste kipirdiyo donuyo 🥰
Eva41 aysenur30 aynen canım bende az önce göbeğimi açıp baktım böyle tekme atarken karnım hafiften kalkıp indi iki defa zaten bende ultrasona girerken doktor cinsiyetine bakarken yukarı götürmüştü aleti 😇
Ecrinbzkrt Eva41 ay ne guzel rabbım kucagımıza almak nasıp etsın ben oynayınca karnıma bakıyorum duruyo ellıyorum hareket edıyo🥰☺️
Eva41 1004nese tembel benim bebek ya zaten öyle çok oynamaz 😂😂😂 doktor bile diyor ne kadar rahatına düşkün bir bebek
2kizanasi Ooo daha çok gezecek, nerde oldukları hiç belli olmuyor bi kasığa bi mideye, 26 haftadan selamlar 🤪
Ecrinbzkrt Eva41 benımkı sevıyor oynamaya baslayınca heöen dokunuyorum öle birazdaha hareket edıyo ☺️