Tubaky Merveyenianne 6 haftalıktım ama kanama olunca acile gitmiştim kendi doktorum yoktu birazda iyi değildi doktor malesef salı günü kendi doktoruma gidicem suan 6 hafta 3 günlük
AyCngl Tubaky canım çok geçmiş olsun. Bende 6 haftalık hamileyim. 2 gün kahverengi leke geldi doktora gittim. Bana da progestan verdi sabah akşam gerekirse öğlen bile kullan dedi. Sürekli yatıp dinleneceksin dedi. Yemek ve tuvalet ihtiyacı hariç kalkmıyorum. Şuan çok şükür kahverengi akıntım gelmiyor umarım bir daha gelmez. Sende ilacını al ve mümkün olduğunca dinlen canım inşallah geçer.
Ozge_g Peki beyaz akıntı normalmi, 5+0 geçen hafta minik minik kahverengi lekelenme oldu bugunde beyaz bi akıntı geldi enfeksiyonmu acaba, başka bişi olabilir mi
Ebru0714 Tubaky yerleşme olabilir surekli dinlen ben şuan 10+5 deyiz tam 10 haftalıkken çok fazla kanama oldu igne vuruyorum haftalık 3 gün kahve rengi geliyor arada ama doktorum lekeden korma kan gelirse kork dedi ve ben sürekli yatıyorum güzel düşün inşallah hepimiz sağlıkla kucağımiza alırız.
Merveyenianne Şuan bebek kese içerisinde beyaz nokta şeklinde görülebilir ve kalp atışıda duyulabilir cnm , geç döllenme dalan değilse
htc_jimm29 Tubaky birşey olmaz Allah’ın izniyle ama stres düşüğü tetikliyor o yüzden soğuk kanlı ol ve dua et 🙏🏼 Naptın gittin mi doktora
Tubaky htc_jimm29 evet canım gittim lekelenmem biraz azaldı kalp atışlarını duydum şükürler olsun 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Biraz daha rahatladı içim
Hilaluur01 Tubaky öncelikle stres yapma canim benim ilk gebeligimde haftası bile belli olmuyordu ultrasonda sadece kanda çıkıyordu sonra benimde kahverengi lekelenmem oldu bana ilaç verdi ama geçmedi rahim duvarım kalınmış sağlıklı bi gebelik olmazmış kürtaj oldum kürtaj olduktan sonra lekelenme geçti ama sen benim hikayeme bakma senin en azından haftası ve kese görünüyormuş benim hiçbiri görünmüyordu sadece dikkat et hep dinlenmeye çalış.