DilekBodurr Bugün 16 da son günümüz ama iyi gidiyor gibi bi sıkıntı yok şükür sizin nasıl ☺️ burcu0818
Deletedmom0025 burcu0818 iyi gidiyor. Bi halsizlik var üzerimde gozlerim kapanıcak gibi her saat. Birde arada kasık agrılarım oluyor okdr senin ? ☺️
Sinemin burcu0818 16 olmamıza 1 gün var ama iyi Şuan 😌 bide canım özel bölgede kasılma ve Ağrı yaşayan varmı 🤔
burcu0818 DilekBodurr iyi geçmesine sevindim canım benimde arada kasık ağrısı bide karnımın alt kısmı bazen sızlıyo onların dışında güzel geçiyo canım
burcu0818 Deletedmom0025 benimde öyle uykuya doyamıyorum gündüzleri gecede lavaboya gitmekten doğru düzgün uykumu alamıyorum 😊
DilekBodurr burcu0818 bi kaç gün önce benim de oldu regl olacakmış gibi ama geçti şükür. Bir de genital bölgede sızlama oluyordu onu da geçirdim bakalım. Büyüdükçe oluyor diye düşünüyorum 🙂
burcu0818 Deletedmom0025 acaba kaçıncı haftada geçicek 😂 suyu azaltıncada baş ağrısı yapıyo mecbur kalkıyorum artık😅cinsiyetiniz bellimi canım
Deletedmom0025 burcu0818 evet canım persembe gunu ogrendim Allahın izniyle oglum olucak inşAllah senin ?
Mrvfndk Sizinde karninz agriyor mu .bazen karnmin alt tarafi sert oluyo sag tarafmda bebek orda tamda .normal mi acaba .
Annnnneeesss Bende 15+5 haftalığım bulantı ilacı kullanıyorum hala ayrıca ikili test yaptırdım temiz çıkmıştı doktorum. Dörtlü yaptırırsın demişti siz bu haftalarda mı yaptırdınız