Aysegulccc 29+1 bu gün WC ye gittiğimde çamaşırım de çok küçük bi kan lekesi gibi bi leke vardı. Hani kontrol ettim 1-2 defa daha gittim öyle akmıyor ama çamaşırım da olmuş. Peçeteyle de kontrol ettim yoktu. Neden olmuş olabilir sizce?
Twinksmom Aysegulccc HAftanız bana göre fazla fakat benim 13 haftadır sürekli var bi neden de bulunamıyor korkmayın bence damla demişsiniz benim bir ped doluyor 😭
Twinksmom Aysegulccc Gittim ama yurtdışında ilaç verilmiyor Türkiyeden doktorum ne dediyse onu kullanıyorum ama nafile görmeden ne kadar bilebilir😣
Sinemneset Aysegulccc herkesin farklı olur ben bir şey derim başkası başka bir şey belki ciddi bir şeydir belki değildir ama doktora görünmezseniz burda ki hiç bir şey sizi tatmin etmez
Aysegulccc Twinksmom e yani tabi ki öyle. Ama eltim de hamile mesela onun da öyle kanaması var. İlaç kullanıyor ama hala ara da oluyormus.
Aysegulccc Sinemneset yani öyle çok bi şey yok ama bilemedim. Agrılarım falan da oluyordu normaldir herhalde dedim önemsemedim ama leke görünce mecbur gidicem
Twinksmom Aysegulccc Evet çoğu kişide rastlanıyor huzursuzluk yapmasa iyi de işte sizde takmayın bir ke daha olursa gidin belki bi sivilce birşey olmuştur