Aybalammm Merhaba arkadaşlar biz bugün 31+2 günlük olduk ama kasıklarımda baskı ve özel bölgeme vuruyor neyden olabilir bebek dönmüş olabilir mi
GulinMert Aybalammm benim de o haftalardan hatta daha öncesinden var o ağrılar. 32. Haftada kafası aşağı dönmüştü. Birde benim kız aşağıda duruyor. Seninki de öyleyse baskı yapıyordur. Vajinama o kadar baskı yapıyor ki gece yatakta acıdan zor dönüyorum haftalardır
Bukii Aybalammm Aynı durumdayız bana doktor bebeğin başının çok aşağı da olduğunu söyledi sanırım sebebi buu
KubrAbdullahh Aybalammm 30+5 haftalıgım bende aynı senin gibiyim kasıklarımda adet sancısı gibi özel bölgemde sızı hissedyorum doktora daha bikaç gün önce gittim erken dogum riskin yok dedi heralde bagları genişletiyorlar bu haftalarda çok zorlanıyorum bende
pyymamm Aybalammm benimde öyle ve ağrım yok ondan yanlıs yönlendirmektense ulasabiliyosanuz yazın derim. Benim belim aprıyodu erken doğum belirtisi olabilir dedi magnezyumu arttırdı devam ederse nsteye bağlarız gel dedi
Mekamu Benim 29da böyle oldu. Aşağı indiğini hissetmiştim. 30.haftada doktor baktı aşağıdaymış. Döndüğü için öyle hissetmiştim.
Bukii Mekamu ayy benimde 29 da doktor donmus dedi birkaç gün önce 🤦♀️kasıklarda inanılmaz baskı hissediyorum sizin de öyle mi acaba ? Erken doğum olur diye de korkmaya başladım 😕
Mekamu Bukii aynen kafa aşağıda olunca o baskı normal. Erken doğum olma ihtimalini anca doktor söyler, vajinal muayenede belli oluyor. Bende şuan yok dedi. Ama o baskı cidden çok acayip kısıtlıyor hareketleri, sürekli tuvalet ihtiyacı varmış gibi.
Mekamu Bukii aynne hem baskı hem de ilk günler ben sancı gibi hissettim ama geçti o allahtan sadece baskı var ama ona da alışıyor insan
Bukii Mekamu evet ya sürekli tuvalet ihtiyacı varmış gibi ama yok 🤦♀️ gününü bekler InşAllah ben biraz korktum açıkçası..