D_a23 Kizlar detaylida bunlar çıkıp sonradan geçen var mı ikili testtim temiz çıkmıştı diğer herşeyi normal erkek bebeklerde genelde gözükmüyormuş sanırım böbrek genişlemesi
Zeynepsarem D_a23 evet canım benim abimin cocugunda vardı doğumdan snra sünnet olsun gecer dediler sünnet ettirdiler henüz gecmedi pazartesi tekrar kontrolü var ultrason cekilecek korkma kötü birsey olmaz allahın izniyle
Simge_92 D_a23 benim bebeğim içinde kalpte parlaklık var dediler büyüdükçe geçti 36 haftalığım bişey gözükmüyor çok şükür
Suzan_arslan D_a23 benim bebeğim de böbrek genişlemesi olduğu ilerleyen haftalarda geçecegini söylediler renkli ultrasonda. En son 37+4 te gittim sorduğumda çok küçük bir şey kalmış dedi.Endise edecek bir şey olmadığını doğumdan hemen sonra çocuk doktorunun muayene edeceğini(not aldı dosyama)kapanmazsa çocuk ürolojiye göstermem gerektiği ama tedavi bile gerektirecek bir genişleme olmadıgini söyledi.Parlaklıkta bir akrabam da vardı doğumdan önce düzelmişti canım.
hilall_s D_a23 merhaba şuan aynı problemi yaşıyorum yardımcı olur musunuz sanırım doğum yaptınız. 25 haftalık hamileyim böbreğin teki büyük bebeğimin bir de kalbinde parlaklık var fetal dna testi yaptırdım sonuç bekliyorum ama içim içimi yiyor
D_a23 Zeynepsarem Inşallah canım Down sendromundan bahsediyorlar biraz tedirgin oldum açıkçası inşallah sağlıklı doğar tüm Bebekler
Zeynepsarem D_a23 ne ilgisi var canım böbrek genişlemesi ile kötü düşünme 🤲🏼 Allah sağ sağlim kucagınıza almak nasip etsin
35Mine Merhaba, biz de bugün itibariyle 17+0 olduk. Perşembe günkü kontrolümüzde doktor her şey yolunda dedi fakat son anda kalpte bir parlaklık olduğunu, %95 geçici olabileceğini söyledi, ikili test de güzel çıkmıştı inşallah şu parlaklık da geçer 🙏