SerpilDzCb Arkadaşlar merhaba! Acaba hamilelikte lahmacun canı çeken ve yiyen var mı? Varsa ne yönde etkileri olabilir öğrenebilir miyim?
Sltnzlm SerpilDzCb başlığı değiştirirseniz çok iyi olur olanı var olmayanı var bu platformda canları felan çeker. Ben yedim👍 bi sıkıntısını görmedim duymadım da 🌸
Gunes_ SerpilDzCb yok vermedı ıkı tane yıyorum zaten ama son yıyısımde mıdem bulandı dahada yemem canim yiyebilirsin
Zeyneptoprak Sltnzlm kesinlikle katılıyorum ama arkadaş anlıcak zihniyette diyil durumu olan var olmayan var akıllı telefon diye herkes dünya para vermiş olmuyo ucuz yada 2. El akıllı telefonda var yazıyı geç saatte gören olabilir köy yerinde okuyan olabilir olaya sadece maddi açıdan bakmamak gerekir SerpilDzCb
Bulutalazinannesi SerpilDzCb anlamadım lahmacunun içinde ne var yani, neden böyle herşeyi takıyorsunuz. Canınız ne istiyorsa yiyin.
seheryldrm SerpilDzCb düşünce yapınız çok saçma kusura bakmayın da.Millet bir akıllı telefonu yıllarca kullanıyor ne alakası var parası olup olmamasıyla.Yeri geliyor insan Ay sonu ekmeğini zor alıyor
Bsra_95 SerpilDzCb her akıllı telefon kullanan insanın o anda parası olmak zorunda mı. Akıllı telefonunu mu bozsun lahmacun için? Dogru bişey söylemiş bence üste çıkmak için konuşmayın. İyilik adına söylendiği besbelli.
Rivadan SerpilDzCb ahaah bak bu iyiydi amma bizim gibi gurbetçi olanlarda var memleketin pidesini lahmacununu şimdi diyeceksin orlarda yok mu. Var ama o tadı vermiyor açıkçası 😜😜afiyet olsun ☺️☺️
Misssimsek SerpilDzCb halmacun pide pizza hamburger hepsinide yedim canım midene dokunmuyorsa bir problem olmaz tabi bide temiz bir yerde yemek gerek
SerpilDzCb Misssimsek Mideme sokunmasından rahatsız etmesinden korkuyorum ama genelde bir sıkıntı oluşturmamış sanırm.
NurseB Hamilelik bir hastalık değildir elbette sınırını aşmadan normal zaman da yenen sağlığa zararı olmayan her şey yenmeli:)
SerpilDzCb NurseB elbette hastalık değil fakat ben tüp bebek tedavisini bitirdikten sonra o gün doktor bana lahmacun ve çiğköfte yeme dedi belli bir süreyi mi kastetti ya da neden dedi bilemedim:/
Bebegiimle SerpilDzCb canim ozaman bilindik bi yerden ye eti iyice pişmiş olsun hatta ben kendim yapiyorum dahada güvenli oluyor
NurseB SerpilDzCb çiğ köfte de et olduğunu düşündüğü için demiştir. Lahmacun da etinin iyi pişmediğini düşündüğü için. Güvenilir yerlerden yiyebilirsiniz. Çiğ köfteyi de etsiz.
RuzgarsMommy SerpilDzCb temizlik şartlarından dolayı demiştir lahmacunda kiyma var elle yapılan şeyler sonuçta nasil bi rest olursa olsun steril.olmayabilir çiğ köfte de öyle doktor mikrop kapmaman için uzak dur demiştir
Nuryldrm SerpilDzCb vallah ben antepte yaşadığım için çoğu kez lahmacun yedim hiç bir şeyde olmadı burda çok yapılıyo zararlı olduğunu sanmıyorum ama sadece acı olursa ödem yapabilir ama benim pek ödemim olmadı size hı bide kilo aldırır fazlası o kadar yani