tugbaayaz Berry bisey daha soracam ben 13 haftalık hamileyim göğüslerimde çok ciddi derecede hassasiyet ağrı şişlik ucunda yara akinti kısacası herşey var şuan alıp kullanmam uygun olur mu acaba
Berry tugbaayaz bu tür şikayetler için biraz erken doktorunuza da sorun ama gebelik dışında başka bir nedeni yoksa kapaklar işe yarar bence ☺️
Casolina Canan_olg ayva çekirdeğini kaynatın soğuyunca jel oluyor onu kullanın kayın validem demiş yengeme yapmış çok iyi gelmiş kremle uğraşmayın derim neden çünkü emzirirkende göğsünüze sürdüğünüz kremi emzireceğiniz zaman göğsünüzü silmeniz gerekiyor
Canan_olg Casolina Lansiloh kremde silmek gerekmiyormuş alerji onayı alan ve içeri en iyi kremmiş saf lanolin varmış içinde
Neshuldem Canan_olg doğumdan bir ay önce günde iki üç saat kullanarak başlıyorsnz. Doğumdan sonra sürekli kullanılacak diye biliyorum. Talimatlarında öyle yazıyordu.
EsraDeniz24 Ben lansion aldım indirimdeydi en iyisi o diye okudum ve sürsek bile silmeye gerek yokmuş
Ozge_28 tugbaayaz henüz almadım trendyoldan almayı düşünüyorum silverette markasının kapağından.indirimlerini takip ediyorum.şuan indirimde değil.gümüş olduğu için hem steril hem de meme ucunu iyileştirme özelliği varmış.kullanan herkes mucize gibi diyor.