Sedorika ben sana bir sürü soru sorsam acaba bıkarmisin benden 😁
bizde ege ü. Hastanesine gidiyoruz eşim tese olacak 2 haftaya ama maddi açıdan çokta iyi değiliz bu süreçte o yüzden devlet taraflı tese olacak. Tüp bebeğe geçince ücret kısmı başlayacak özlem hemşire öyle söyledi. Ben kısaca hikayemi anlatayım. 26 yaşındayım eşim 31. İlk 6 ay istemedim sonra istedik olamadı ben gittim bisey yok hersey normal ama triod var. Önce bunun sebeb olduğunu düşündüm sonra eşimi yolladım. Doktor daha 7 aylık evlisiniz bakmam size 1 seneyi geçince gel demişti. Çok sinirlendim başka doktora raddevu aldım. Eşimede ddim söyle 1 buçuk senelik evliyim neyse. sperm testi verdi 3 kez 3.de 0 çıktı tabi biz böyle bisey bilmedigimizden şaşırdık araştırdım ne olduğunu anladım sonra bizi ege ű.sine yonlerdiler 1, 2,sperm 0 3 sperm testinde yıkama sonucu 5,6 tane çıkış vardi çok sevindim ben. Sonra Hormon testi, doppler, y kromozun testi, helede genetik test ondan çok korkmuştum RABBIME şükürler olsun hepsi temiz çıktı. sonra gittik doktorun yanına direk tese ddi çünkü tedavilik bisey değil. Normalde salı gününe raddevu verdiler tese için. Bi hafta tüp bebek birimi yerinde olmadığından sizi arayacam ddiler bize. neyse cuma günüde gittik yine eşimden kan testi idrar testi istediler temiz. Ondan öncede başka hastanede yapmamiz için test verildi temiz. şimdi sadece tese gününü bekliyoruz ama çok korkuyorum ya sperm çıkmazsa die. neyse başını daha fazla agirtmak istemiyorum. Esin tese oldumu, egeye ne kadar ödediniz. Tese kaç saat sürdü ne zman taburcu oldu ne zman esin ise normal hayatına devam etti, senden hangi testleri istediler genetik dışında, yumurta toplama işlemi nasıl oluyor yani bildiğimiz amelyatla açıp alıyorlar mı, tranfer nasıl oldu aynı şekil mi ve bu süreç kaç ay sürdü. ALLAH şimdiden razı olsun beni dinlemen bile yeterli çok teskkur ederim. İnslalah sağlıkla alırsın kucağına evladını RABBIM gönlündeki herseyi en hayırlı şekilde zamanında ugrastirmadan verisn. 💓💓🙏