Betul3425 Handemehmet inşallah canm. Ama ilaç kullanıyosun mutlaka düşmüştür. Benim bi ömceki gebeliğimde 3.77 di
Mavil Kızlar bende 6+6 yız yarın doktora gidip kalp atışını dinlicez inş Allah ın izniyle kasık ağrım var benimde inş bi sıkıntı yoktur dua edin 😊🙏🏻 Allah ım sağ Salim hepimize kucaklarımıza almayı nasip etsin inş
MihmininAnnesi 4+1 biriz bizde. Ağrı ve bulantı çok oluyor çarşamba doktora gidicez keseyi görmeye ilk gebeligim benimde
Burcu16 Betul3425 6+2 deyim 5+5 de kesemi gördüm 😌 detaylı ultrasonda miniğimide zarzor gördüm Nisa’nı beklicez kalp atışı için fakat cok fazla şişlik var kabızlık var harici hiçbişey yok bu durumu yaşadınzmı yaşayan varmı 7 haftalıkta 2 kilo almak normal mi
Gurseda Oncelikle merhaba ☺ 7 haftaligim bugun kalp atislarini duydum bulantım oluyor kusmam yok cok sukur😇 beni de kasim annelero grubuna ekleyebilir misiniz kizlar tahmini dogum tarihim 4-11 kasim arasinda🤩
Meltemia Betul3425 merhaba ✋🏻 Benimde ikinci hamileligim allah nasip ederse bugun 6 haftalik olduk. İlki sezeryan oldugu icin buda buyuk ihtimalle kasim ayinin sonunda dunyaya gelicek insallah 😍 gruba katilmak isterim ❣
Betul3425 Meltemia maşallah canm. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 😊 instagram hesabın ne canm yazıyım sana 😊
Meltemia Betul3425 Betul3425 amiin cannim hepimiz saglikla kavusalim yavrularimiza insallah 🙏 hesabim meltemiia 😍
Nesoo Merhaba bizde bugün 7+0 olduk. 10 gün önce keseyi gördük salı da bebişi görmek için gidicez allah izin verirse. İşllh bir aksilik olmazsa bende kasım annesi olucam
Askk Merabalar ikinci gebeligim 2 aylık hamileyim ilk bebegimi 10 haftalıkken kalp atımı durdu kürtaj olmak zorunda kaldım rabbim tekrar nasip etti inşallah bebeklerimizi sağ sağlım kucağımıza almayı nasip eder rabbim
Betul3425 Askk Rabbim tekrar yaşatmasın canm. Benimde 3üncü gebeliğim 1 tane oğlum var 3buçuk yaşında. 1 tanede kürtajım var 9 haftalıkken kalbi durmuştu 😞 şuandada 8+5 olduk çok şükür 😊 inşallah bu bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alabiliriz 🤲🏻