Kizimmmm Berson ilk düşüğmü kndim yaptım evde. Sabaha kdr ağrıdan uyumadım. Ne zaman düştü o zaman rahatladım.
Berson pyymamm pazartesi kontrolüm var testler pozitif hcg 11bin küsürlerde kese sağlıksız 6+3 haftalığım 4 gün önce kanamam oldu değerler yine güzeldi fakat düşük yapmışsın dediler kesede boştu aklım almıyo 😔
pyymamm Berson benimde bebek olusmadan kese düştü yani parcalı pıhtılı olarak kese sekli olması gibi değildi düşcek demişlerdide
Berson pyymamm geçmiş olsun size ben korkuyorum işte 🙏🏻Kan duruyo bu sefer kahve sümük gibi az bişeye dönüşüyo düşükmü bu . ağrı yok ondan şaşkınım hep bugün
BabyYoda Geçmiş olsun. Benim düşüğüm de ağrısız olmuştu. Gerçi benimki kimyasal gebelikti kese yoktu. Ağrı konusunda fark eder mi bilmiyorum. Bünyeyle veya acı eşiğinizle alakalı olabilir çünkü bazı hanım arkadaşlar çok şiddetli ağrılarla düşük yapıyorlar.
pyymamm BabyYoda benimde öyleydi hem kimyasal hem kese oluşmusken gecirdim ağrısızdım . Belki bebek buyudukce şiddetli oluyodur dizilerde hep öyle şiddetli gördük